Leyla1161
100 cc süt için 1 ölçek katılıyor. Doktorumuz kilosuna göre 1 öğünde 80 cc süt içmesi gerekiyor demişti ilk başta. Bu nedenle 1 ölçek ten Bira az kullanın demişti. Yemedikçe arttırdım. 1,5 ölçek kullanıyoruz şimdi. 6 aylık kızım. Her ay başı kullanmayı bırakıyorum iyileşti mi diye. Kusmaya başlıyor. Devam ediyorum. İnşallah kusmadugınu görürüm artık. Ek gıdaya bile katıyorum bazen, düşünün 🤦♀️
Biz gavisconu tamamen bıraktık buna başlayınca. Eger kusarsa motilium takviyesi yaparız demişti ama çok şükür gerek olmadı.
Alışma evresinde kakasını 2 3 gunde bir çok kıvamlı yapıyordu. Doktorumuz 2 3 çay kaşığı zeytinyagı verebilirsin gun içinde demişti. Bir de su vermemi söyledi. Tokken ver istediği kadar içsin demişti.
Ayrıca probiyotik olarak maflor plus kullanıyoruz. Thickener ile başlatmıştı doktor.
Son olarak kutunun uzerınde Emzirdikten sonra verin yazıyor. Ancak kızım emerken bir yandan kusuyordu. Doktor da ilk onu verin ki o midede katılaşsın demişti. Çok sert bir çamura damla damla su akması etkisi gösteriyormuş.
Bir de hazırlar hazırlamaz verin. Hemen katılaşıyor, içilmiyor.
Şifa olur inşallah