Esin4006 Merhaba ev hediyesi alacağım ama bardak, sunum / pasta tabagi, pasta fanusu gibi şeyler düşündüm ama önerisi olan varsa coook makbule geçer 😊
Evlatkokusu28 Esin4006 çay setı yada kahve setı tablo duvar saatı o fıyatlara bulabılcegın bısi hersey ateş pahası aklıma bısıler gelmıyor
Mkelebek Esin4006 ay komikmi olur bilmiyorumda. Tantitoninin el blenderi var. Benim cok isime yariyo. 😊
Twinkle Esin4006 Trendyol da çok güzel salon çiçekleri var, hem canlı hem de bana göre mutfak eşyalarından çok daha güzel ve değerliler🌸
Esin4006 Twinkle evet onlarada baktım ama Güvenemedim yorumlarda kötü diyen olunca çekiniyorum hemen istemiyorum almak
boncukhaniminannesi Esin4006 kime alacaksınız eğer çok yakın ise bence atıyorum evine giderseniz mutfakta birşeyin arasına 50 TL sıkıştırabilirseniz daha çok makbule geçer diye düşünüyorum. Ben yeni evlendigim de evimde olan çoğu şey ikinci üçüncüye hediye gelmişti bir arkadaşım ihtiyacın olan birşeyi alırsın diye 100 TL baharatligima sıkıştırmışti o kadar iyi gelmişti ki
Esin4006 boncukhaniminannesi iki arkadasima alacağım ikiside ev aldı bilmiyorum para sıkıştırma olayıda farklı bı durum haklısın aslında ama hediye almak istiyorum açıkçası
boncukhaniminannesi Esin4006 nasıl isterseniz öyle yapın o vakit ama dediğim gibi koltuklarimin altı tabak çanakla dolu 🤦 yakın bir arkadaşınız ise diye seyy etmistim ben. 🤗