tatlisert Arkadaşlar merhaba. Oğlum 20 aylık. Günde 2 kere emiyor ama 5 dk felan oluyor. Doktoruma sordum o da devam sütü veya normal süt sabah akşam 1 çay bardağı verebilirsin dedi. İkisi hakkında da bir fikrim yok. Sizce hangisini kullanmalıyım 😊
Ltfe tatlisert bende hem emziriyorum hem de normal inek sütü veriyorum acaba iyi mi yapıyorum kötü mğ yapyorum diye düşünyorum kaynatma noktasını ayarlayabiliyor muyum bilemiyorum kaynatırken vitaminler ölüyor mu bende büyük çelişkiler var açıkcası
Sibelcan16655 Benim kizimda 21 aylik emzirmiyorum gunde 1 su bardagi süt veriyorum devam sütü vermiyorum.süte alistirmam zor oldu ama simdi artik kendisi istiyo😌
tatlisert Snurdemir devam sütü olur. İnek sütünü 2 yaşına kadar önermiyorlar ama oğlum 20 aylık olduğu için verebilirim diye düşünüyorum
iki_erkekannesi31 Snurdemir bizimki 14 aylık hala devam sütü aptamil veriyorum. 18 ay dolduğunda normal süte geçmeyi düşünüyorum
tatlisert Ltfe yani doktorumuz ya devam sütü yada inek sütü verebilirsin dedi. Bildiğim kadarıyla hafif ısıtmak gerekiyor. Hangi sütü kullanıyorsunuz
Akademikanne Benim kızım da çok az eme eme emmeyi bıraktı 11,5 aylık. Formül süt kabul etmiyor, sagdigimi da içmiyor ne yapacağımı şaşırdım ya çok üzülüyorum…
Ltfe tatlisert evet inek sütü alıyorum ama bazen veriyorum bazen hiç içirmiyorum yani arada bir veriyorum sütü