Madame Kızlar ben üniversite sınavında hiç çalışmadan ve matematik yapmadan bu yıl 340 puan aldım.. Sözel bölümüm ve matematik adına çarpım tablosu bile bilmiyorum.. seneye çalışıp tekrar yks (ayt-tyt) sınavına girmek istiyorum. Alıştırmalarla matematik aldım ve youtubedan da Şenol hocayı izleyerek çalışıyorum tabi takdir edersiniz ki bebekle zor oluyor çok ilerleyemedim henüz 😌 yani bana “yaparsın evet hiç bilmesen bile 1 senede matematiği çatır çatır çözersin bunu da dene” diyebileceğiniz birşey var mi? Ya da “ben yaptım oldu temelden aldım” diyen benim gibi bir sozelci var mıdır? Biraz umutsuzluğa kapıldım sanırım benim gibi temelini yeni oturtturmaya çalışan var mı? 200 kusur günüm var ama henüz diğer derslere bile gecemedim yetişir mi 😏
nightingaleyan Madame öncelikle çarpım tablosunu ezberleyin o olmadan olmaz :) sonra da karekök yayınları sıfırdan matematik kitabını alıp çalışmaya başlayabilirsiniz.
SeymaBeyza Madame Basarilarinin devamini diliyorum oncelikle.Umarim sorunu matematik ogretmenlerimiz gorur ve hepimize faydasi dokunacak oneriler sunarlar.
Giraysmom20 Madame ekol hoca iyidir onu tavsiye ediyorum onun dışında bende antrenmanlarla matematik kitabı ile üni sınavına girdim 18 soru çözdüm hepsi doğru çıkmıştı şimdi de o kitapla KPSS için temel atıyorum 😂
AlimbalAlim Puanın çok iyi . Sıfırdan başlamadım ama temelim çok eksikti ben ekol hoca dinleyerek baya iyi yapmıştım. Ekol hocaua bir bakın isterseniz.
Madame AlimbalAlim o da temelden mi anlatıyor acaba? Bir bakayım çok teşekkür ederim. Kaç ayda toparladiniz acaba
Madame Deletedmom414 yani ona benzer bı alıştırmalarla matematik diye bişey aldım ondan ilerlemeye calisiyorum. Siz de mi temelden başladınız
Madame nightingaleyan ay evet 2 gün sinir ola ola 7 kez yazdım o tabloyu. Eşim kızmıştı hayır çarpım tablosunu ezberlemeden ilerleyemezsin diye 😊 siz temelden mi başladınız peki 😊
Madame Giraysmom20 aaa ne diyorsunuz yaaa sadece antrenmanlarla matematikte 18 soru çok iyimis.. 😊 sizim de temeliniz sıfır miydi yoksa zaten vardı da üstüne mi koydunuz? Yukarda bir bayan daha ekol hoca ve antrenmanlarla matematik önermiş dikkate alicam kesinlikle 😊
Hunilianne Madame sizi çalıştırabilecek biri yok mu yakınınızda? Öyle halledersin gibi geldi bana sözelleri guzel yapmışsın çünkü
Madame Hunilianne evet sozelim iyi genel olarak eşimin sayısali harika ama o da çözüm yapmıyor yani soruya bakıyor isaretliyor anlat diyorum anlatmaya başlıyor sonu tartışmayla bitiyor çünkü mantigima uymuyor.😄 Atıyorum once hocadan dinliyorum video olarak sonra eşime bir soru soruyorum o anlatıyor hocanın baya dışında 😳 kafam iyice karışıyor yani 😄
AlimbalAlim Madame Birr yazımı aldı ama tamamı değil bir kısmı . Ne kadar temelden sayolir sizin icin onu inanin bilmiyorum. Basarilar
nightingaleyan Madame yok benim liseden beri iyidir matematiğim.sıfırdan matematik öğrenenlere ders verdim kaynak kitap bilgim iyidir vs. Karekök yayınları sıfır Mat,geo modüler piramit sistemi kitapları size çok iyi gelir.
Madame Fdmctn bu yaşıma kadar hep korktum matematikten. Ama ilgim olduğunu farkettim severek işlem yapıyorum çözdükce mutlu oluyorum 🥰
Giraysmom20 Madame ben sözelciydim lisede matematiğim sıfır değildi üstüne düşünce yapıyordum üstüne düştüm yaptım 😊 umarım sizde yaparsınız
Giraysmom20 Madame ben sözelciydim lisede matematiğim sıfır değildi üstüne düşünce yapıyordum üstüne düştüm yaptım 😊 umarım sizde yaparsınız
Aprilmom Madame tebrik ederim öncelikle azminizi 😊 matematik hamleleri var hem kitap hem instagram da da takip edebilirsiniz, çok güzel anlatıyor hem de pratik yöntemle anlatıyor, umarım yararı olur. Başarılar dilerim 👏🏻
Madame Aprilmom çok teşekkür ederim hedefim 125 bine girmek bakalım nasip olcak mı 😌 hemen bakıyorum söylediğinize çok teşekkür ederim.