Haticemree Hanımlar kızıma aktivite maması almayi düşünüyorum. Sizlerden fikir almak istiyorum sizce cok gereklimi ve alanlar hangi markadan memnun acaba 🙏
Ur1987 Haticemree ben aldım ama hiç oralı değil benimle ilgileniyor daha çok 😁clementoni e bebekten aldım
Dmt-01 Haticemree ebebekten clementoni marka almıştım önce ayağını takmadan oynuyodu şimdi ayakta durabiliyo diye ayaklarını taktık öyle oynuyo başka oyuncak olmasa bile o yeter kızıma heralde tüm vaktini onunla geçiriyo türkçe konuşuyo oyüzden galiba severek oynuyo yani
Kirpapatyasi Haticemree canım ben a101 den almıştım cok gereksiz gelmisti ama oglum yarım saat onunla oyalaniy9r sevdi bnce birinde varsa bak dikkatinj cekiyorsa oyle al
esra0474 Haticemree merhaba. ben almadım henüz ama postunuzun üstte kalmasına yardımcı olabilirim. Sevgiler ☺️
Ur1987 Haticemree o zaman hiç gerek yok canım fikrimce yani bende o yüzden aldım ama bakmıyor oynamıyor benimle birlikte oynarsa oynuyor o da 😂
ertugrulbey19 Teyzesi almıştı oğluma şoktandı sanırım oğlumun bütün gün en çok oyalandığı şeylerden biri