Nadireyamac Kızlar bugün bebeğim hiç uyumuyor sürekli emmek istiyor vereyim mi yanlış mi yaparım verirsem durmadan internette vermeyin falan yazıyor ama kıyamıyorum da açmıdır diye yalancı memeyle uyuyor ama onu da çok vermek istemiyorum ne yapmayalım
DeniZzZzbrn Nadireyamac lütfen verin istediği sürece. Zaten dört günlük bebek hem sizi istiyordur hem de hanımefendinin dediği gibi sarılık olmasın. Sadece aç olduğu için ağlamaz bebekler size ihtiyacı var saat tutmanıza gerek yok ben her istediğinde veriyorum her bebek aynı değildir internete bakıp kendinizi strese sokmayın. Bol bol koklaşıp emzirn bebeğinizi. İnsallah bugün geçer annesi ❤️
zlhaa00 Nadireyamac canm minnacık bebek senin kokundan başka bisey bilmiyor benmde ilk zamanlar öyledi ne zaman isterse ver lütfen sana çok ihtiyacı var onun
Asya0114 Nadireyamac doktorunuza sorun canım bizim bebek te sürekli ağlıyor doktor baktı gazı var dedi .
Nadireyamac DeniZzZzbrn tamam canım veririm o zaman çok vermeyin falan diyorlar o yüzden korktum 7/24 olsada veririm sağol bilgin için ☺
Nadireyamac zlhaa00 heralde vericem canım vermeyip napcam internette hastalık falan diyor o yüzden korktum sormak istedim
cydcvk Nadireyamac yalancı memeye neden bu kadar erken başladınız meme reddi yaşarsınız. Bebiş sizi istiyo annesi memenizi het istediğinde verin sarılık olmasın çocuk
Nesli0504 Nadireyamac daha 4 günlük tabi ki her dakika emmek isteyecek bebeğiniz emmek istediği sürece emzirin kaldı ki sadece aç olduğu için değil sizin kokunuz içinde sürekli meme de kalmak ister yalancı meme için çok erken onun yerine kendiniz emzirin
Nadireyamac Nesli0504 bende yalancı memeyi ağzına koyup saatlerce ağzında bırakmıyorum zaten durduğu 5 dk sonra alıyorum hemen
zlhaa00 Nadireyamac int yazan herseyede inanma canm benmde oğlum öyledi ne zaman arasa ağzına verdim emdirip indirir indirmez arardı memeyi şimdi 6 aylık olduk büyüdükçe azalır emmesi zAten
DuyguDamla Nadireyamac daha çok yeni oyüzden vermelisin sarılık olmasın diye ama gazını çıkarmayı ihmal etme sakın
Balkizlarim Nadireyamac emzirin bol bol yalancı meme vermeyin sarılık olmasin emzige çok erken başlamışsın 😔
tosbikannesiii Nadireyamac ver kuzum bakma sen internete daha çok minik Allah bağışlasın hem sarılık olur bide bebekler sadece aç olduğu için emmezler size de ihtiyacı var verin mutlaka 🌸
Asya0114 Nadireyamac sürekli ağlayanın halinden sürekli ağlayan anlar canım bende verdim emzik çünkü sürekli ağladığı için tuvalete gidemiyor insan mecbur veriyoruz .Rahat duran bebeğe vermiyoruz zaten .herkesin bebeği kendine özeldir canım senin bebeğin nasıl istiyorsa öyle yap. Ayrıca ben gece 2 saatte birde uyandırmadım her kafadan bir ses çıkıyor doktorum dedi bana uyandırma onun süt kadar uykuyada ihtiyacı var diye .ayrıca bebeğim 8 aylık doğdu çok şükür sarılıkta olmadı
Ankakusu35 Asya0114 uyandırınca çok huysuz oluyolar ben ilk zamanlar uyandırıyodum ay neler çektim gece gece sonra doktor 4 saate kadar uyuyabilir dedi de ne rahat ettim
Nadireyamac Asya0114 valla kuzum çok doğru söyledin bu durumu yaşayan anneler anlıyor ne yazık ki çok haklisin öyle yapıyorum kuzum bende
Ankakusu35 Nadireyamac verin tabiki her ağladığında benim bebeğimde öyleydi sürekli memede uyumazdı da ne gece ne gündüz ikinci hafta düzene giriyor endişe etmeyin
Hunilianne Nadireyamac 3 ay memede yaşadı benimki😂 emzirirken yemek falan yiyordum artık sonra bi gün baktı ki aaa doğmuşum ben dünya varmış dedi 4 aylık olunca dünyayla ilgilenmeye başladı yapısıklik bitti:) o yüzden emzir bol bol saate takılmadan hem sarılık tehlikesi oluşmaz hem güveni bağlanırsınız misss