Aliyeeee BhrAselFhr Bende sleppye geçecem aynı şekilde bezleri bitince . inşallah bütün kıyafetlerini kaka yapmaz bezler bitene kadar 🤦🏻♀️
ikos58 Aliyeeee en azından gecelerı prıma premıum kullanın. Gece 12 de degısıyorum sabah 7 ye kadar. 6.5 aylıgız hıc tasma vs ysamadım
mrsoztomurcuk Aliyeeee Muhtemelen. Sen bi sonraki bez değişimlerinde dikkat et bakalım belki ondandır. Erkek bebek olunca çiş konusu biraz daha sıkıntılı. 😄
Nilufer Aliyeeee deneme amacli aldim tamam baya uygun ama kesinlikle bidaha can bebe almam evde kiyafet kalmadi sizdirmasindan dolayi
Saadetbelcim Aliyeeee evet canbebe cok sizdiriyor ayrica bende acemiyim iyice sıkıyorum yoksa başka caresi yok. Ayrica yeni kilitli sistemi var oda guzel. Bide benim bebegim sizdirdigi zaman bez kuculmustu simdi 3 no gectik daha sizdirmadi
Yusufunannesi Aliyeeee beziniz sızdırıyorsa, özellikle çişini, ya beziniz kalitesizdir, ya da bedeni küçüktür. Kalitesinden emin değilseniz başka bir alternatif deneyin, bedeninden emin değilseniz bi üst bedene geçin