busegonel Kızlar merhaba. 12 ekim 2.ayımıza giricez sürekli ara ara tekrarlayan bi pamukcuk sorunu yaşıyoruz. Yaşayan var mı nasıl önüne geçebildiniz
FadimeCigdem busegonel Geçemiyoruz bitmiyo gitmiyo denemediğim şey kalmadı benim göğüslerime de bulaştı göğüslerim çatladı bebeğim eskiye göre daha az emiyo çok yordu pamukçuk bizi tamamen bitmedi azalıyo sadece.
SinemAlaz busegonel mikrostatin alın eczaneden oluştuğu gördüğünüz zaman kullanım tamamen bitene kadar yoksa ürer
busegonel FadimeCigdem bende aynı durumdayım. Gögüsüm yara oldu ağlaya ağlaya emzirdim tam geçti dedim bidaha tekrarladı 😔😔
FadimeCigdem busegonel maalesef öyle oluyor bizde aynıyız mikostatin kullanıyoruz fayda etmiyor karbonatlı suda denedim bilmiyorum çaresizm bende
FadimeCigdem busegonel yani o an geçirmişgibi görünüyo aa bitti falan oluyorsun ertesi gün yine oluyor yani bizde öyle oldu bide doktorların bazıları karbonatlı suyu çok sağlıklı bulmuyor daha çok dağıtıyor diye ama ben çaresiz kalınca denedim. Bi denemediğim saç kaldı galiba kendi saçınla çocuğun ağzını siliyormuşsun geçiyomuş bilmiyorum nasıl oluyor🤷🏻♀️
232323 Kizlarrrrrr once karbonatli suyla silin ardindan karadut surubu hemen geciriyor hepimiz evinde olan seyy dolapta da wardi ezinn icee suyunu diline surun hatta 1 kaşik icirin bogazda varsa onuda sıyırp aliyorrr
Polat2706 Canım sıcak yemek ve içecek içme sen sıcak içersen sütten pamukçuk olurmuş bilmiyorum batıl mı doğru mu ama annem öyle diyor bana denemiş teyzemler kuzenlerim hep öneriyor aşırı sıcak yeme uzak dur diye