CemreKerem35 Sunay10 gece bez değişimi yapmıyorsanız çok rahat ama bebeğiniz küçükse ve gece değişim yapıyorsanız biraz zor gelebilir altı komple çıkarma açısından. Ben normal beze göre külot bezi daha çok seviyordum bence daha rahat 👍🏼
bayankitapkurdu Sunay10 ben 2 aydır kullanıyorum çok memnunum sleepynn Bizde çok nadir kalasını çok yaparsa sızdırma oluyor. O da hemen almamışsam altını. Onu dışında sıkıntı yaşamadık hiç
OrenBayan Sunay10 ben kullanmıyorum .cırtlı bezde kullanıyorum ama bebişimin kaka saati geldiğinde külot bez kullanıyorum dışa çıkmıyo diye 😀 cırtlı bezde çoğunlukla çıkıyoda
2prematureannesi Sunay10 2 buçuk yaşında külot kullanıyorum ben çok rahat oluyor geceleridr sızdırma yapmıyor ben çok memnunum
Esrans Ben kullanıyorum primanın özellikle gece çok memnunum bana göre pratik kolay ve sızdırma gibi sorunla hiç karşılaşmadım
Sunay10 Gece değişmiyoruz hiç yatmadan alıyorum ertesi gün öğleye kadar duruyor indirimde normal beze göre alayımmı diye düşündüm ondan sormak istedim teşekkür ederim oğlum bu arada 4 ay 22 günlük
Sunay10 Kızlar gece takıyorm 3 gecedir çişi hep sırtında ya bide bel lastiği iz yapıyor sizinde yapıyormu iz ufak gelir dicem 14 kiloya kadar 4 aylıkken tartıldık 7/800 du şimdi en fazla olsun 9 yani üzerinde 14 kiloya kadar yazıyor anlamadım neden çıkıyor
Kiz_annesi Sunay10 prima. Ben kizima gunduz prima cirtli bez kullaniyorum gece yatarkende prima külot bez giydiriyorum coknmemnunum hic sızdırdığı ayrica