YUrsemin Merhabalar, bebeğim 13 günlük fakat 3 kere geğirir gibi olup fışkırarak kustu. Peynirli kusuyor. İlk kusması felaketti beşikten taa yerlere fırlamıştı. Hemen acile götürmeli miyim? 😔😢
Arc1993 YUrsemin reflü bu. Mama kullanıyorsanız özel mama verir doktorunuz. Bence gösterin . Çok geçmiş olsun
Lilayda YUrsemin sutun cok geliyor olabilir ilk ay bebeğim 1260 kilo almıştı doktor fazla almis dedi. Ksuyordu her yere hic ust bas yatak kalmamisti. Sonra doktora danıştım biraz aralikli emziriyorum ve reflu yatağı kullandık en azindan yatarken kusmalar azalmıştı. Fakat 3 aylikken emmeyi birakti 😕😕
YUrsemin Irmak21 bende e-Bebek’ten yenidoğan yastığı almıştım onda yatırıyorum. Yoksa başka bi yastıkta mi yatırıyorsunuz? Birde Doğduğu günden beri toplamda 3 kere kustu.
Irmak21 YUrsemin reflu yatagi altına normal yastık koyuyorum baya yüksek yani benimde 14 gün öyle oldu doktora gittik öyle dedi geniz akıntısı da var huzursuz uykudan sürekli uyanıyordu
YUrsemin Irmak21 evet benim bebeğimde huzursuz, tam dalıyor 5 dk sonra uyanıyor, uyuyamıyor. Sizce hemen gideyim mi doktora? Haftaya muayenemiz var o zamanı mı bekleyim yoksa bilemedim☹️
Irmak21 YUrsemin daha yüksek yatır bezini çok sıkma alt pantolonunu da bol bırak yedirdikten sonra hemen yatırma yok haftayı bekle bunları yap