Esarikayy Busranisa rotaya iki doza 626 lira ödedim meningokok iki doz 700 dedi hastane onu da yaptiricam 9. aydan itibaren
Busranisa Mom095 üçüne birden derken canım bir de tek doz mu hepsi kafam karıştı bazıları 3 doz yaptırıyo
Mom095 Busranisa a ve b grubu var ya menenjitin ben ikisini de yaptırdım. Hepsi aynı gün yapıldı yani. Toplamda menenjit 3 er dozdan 6 doz yapılmış olcak
GoGirl Busranisa a ve b grubu menenjit asilari var biz su an b grubuydu sanirim onu oluyoruz sanirim digerini 1 yasindan snr tek doz yapicak doktor
Busranisa Mom095 hımm anladım canım hepsinin birden olmasıda güzel bişey rota icin bana 3 doz dediler. Ama menenjit tek doz 🤔
GoGirl Busranisa hayir 2 farkli menenjit asisi bunlar biri a grubu menenjit asisi bi b grubu menenjit asisi
Busranisa Esarikayy ya bu dozlar neye göre belirleniyo acaba bana 3 doz rota dedi sana 2 doz demişler
Mom095 Busranisa iki marka var canım. Birinin ki 2 doz diğerinin ki 3 doz. Hangisini yaptrmak istediğin sana kalmış. Benim doktorum 3 doz olanı önerdi ben ondan yaptırdım.
Busranisa Mom095 ay sağol bilmediğim icin diyorum niye böyle herkesim mi farklı doktorda pek bi bilgi vermedi 3 doz yapıcaz dedi kimisi 2 olunca kafam karıştı tesekkürler
idillinamom Busranisa Rota aşısını 2 sene önce tek doz fiyatı 256₺ idi Menenjit a grubunu 280₺ ye yaptırdım tek doz. (10 ay oldu) Menenjit b grubu tek dozu 450₺ ye yaptırdım 3 doz olduk Mayıs’ta bitmişti
Busranisa idillinamom bilmediğim icin soruyorum menenjit a grubu tek doz. Menenjit b grubu 3 doz şeklindemi canımm