Burcukuzey Slm güzel anneler relactaz damlayı kullanan var mı? Yorumlarınızı gözlemlerinizi yazarmısınız bn daha yeni başladım 🙈 bebeğim 1 ay 10 günlük şiddetli gaz var ve kabızlık sorunu yaşıyoruz mamayı kestim anne sütüne devam ediyorum🙏🏻💋
Hasanveannesi Burcukuzey bizede bu hafta verdi doktor pazartesiden beri her emzirme öncesi kullanıyorum oğlum çok gazlıydı gece uyumazdı gündüz uyuyamazdı kullandık kullanalı maşallah rahatladı baya
Adanurymn Burcukuzey ben cok kullanmadim sadece kirki cikana kadar kullandim ondada benim gazim coktu bebege geciyodu o sebepten ama cok guzel ilaç her emzirme oncesi vermedim ona ragmen ise yaradi arada veriyodum sancisi oldugunda yarim saat içinde kakasini yapip rahatliyodu
Arasannesi Burcukuzey relactaz baya guzel bır damla yalnız yanına bır de bagırsak duzenleyıcı kullanmazsanız gazı bıtıremezsınız bıttı sanıp tekrar baslıyor.bıogaıa+relactaz kullanarak bebegımın gaz sorununu tamamen gecırdık
Hasanveannesi Burcukuzey emzirdikten 15 dakika gazını çıkarmaya çalış canım o zaman çıkarıyor benimki
Burcukuzey Arasannesi bio yu kullanıyoduk biz zatn ama bi etkisini göremedik o yüzden buna başladık Okadar çok ıkınıyo ki görmeniz lazm
Arasannesi Burcukuzey benım bebegımde gazlı kolık bebektı cok çektik.ıste tek kullanınca malesef işe yaramıyor.bız ıkısı bır arada bıtırdık doktorlarda bır bagırsak duzenleyıcı ve yanında gaz damlası seklınde onerıyo oyuzdne oyle tavsıye ettım
ArasAybarsMoM Burcukuzey relactaz gaz damlasi degil zaten enzim parcalayici bizde pek etki etmedi onun yaninda mutlaka baska bir gaz damlasiyla kullanilmasi gerekiyomus doktor oyle demisti bi sise bitikten sonra almadim ben iyi gelmedigi icin sab simplex kullaniyoruz suan sadece cok rahat gaz cikariyor
Burcukuzey Arasannesi Bnm bebek kakasını yapmakta zorlanıyor sürekli ıkınıyo hiç böyle bir şey başınıza geldi mi
Arasannesi Burcukuzey evet kaka yapmadan kendını sıkar ıkınır ve gürültülü bır sekılde yapardı kakasını
Burcukuzey Arasannesi sonra nasıl yaptı kakasını bizimki hala yapamıyo kalasını ve çok ıkınıyo doktor 10 gün yapmayabilir normal diyo ama anne yüreği işte endişe ediyorum masaj felan yapıyorum sürekli banyo yaptırıyprum ama hala yapmadı salıdan beri
Tubade Burcukuzey relaktaz gaz damlası değil. Sadece bağırsakları düzenler laktozun sindirilmesini sağlar.