Sebat321 Merhaba kızlar ebebekten alışveriş yapacağım ilk kez ebevek internet üzerinden alışveriş yapacağım da seçenekler 3’6,9 ay var . 6 ay seçeceğiz 6-9 ay mı oluyor acaba ? mesela 9-12 ay mı ? Bir de hangi kargoyla çalışıyorlar biliyor musunuz ?
Tomi Sebat321 2 aylık bebeğe 6-9 alıyorum. 6 aylık için 12-18 alınmalı gibi. Ups kargo baya hızlı çalışıyor. Önceden ptt getiriyordu. Ebebek hizmetinden memnunum. Aynı gün kargoya veriyorlar. Seçenek çok. Hemen hemen her şey var.
Limonlusu Sebat321 e bebeğin bedenleri küçük canım benim bebeğim 3 aylıkken minyon olmasına rağmen e bebeğin 6 aylık kıyafetleri tam oluyordu. Şu an 8 aylık 12 aylıklar oluyor.
Tortilla_ 6 ay 68 cm oluyor ve 6-9 ay olarak geçmiyor. Sonra 9 ay ve 1 yaş diye devam ediyor. 3 ay atlamalı bedenleri. Benimde hoşuma gitmiyor bu durum . Ve UPS kargo ile çalışıyorlar
Deletedmom348 Sebat321 6-9 al canım birde 9-12 al. Kilosu da önemli. Boyu cm leri yazıyor benim kızım 6 buçuk aylık ben böyle yaptım.
Nrgs Sebat321 e bebekten alacağınıza lcw veya kotondan online alışveriş yapmanızı tavsiye ederim ben e bebekten bir kez aldım o da son oldu artık mağazada gözümle görmeden almıyorum çünkü çok ciddi beden sorunu var mesela 2li body aldım biri büyük biri küçük ama görünürde aynı beden aynı markanın 2 takımını aldım o da aynı şekildeydi ve değişimi de diğer alışveriş siteleri gibi kolay değil