Prens_annesi170620 Gaz yapıyor mu hanımlar mama değişikliği yapicam hiip almayı düşünüyorum sma kullanıyorum çok gaz yapıyor
Busrammesut Prens_annesi170620 aptamil kullaniyodum hipp combiotic geçtim çok şükür gaz problemi kalmadı 4 buçuk aylık olmasına rağmen gazdan kivraniyodu hippe geçtikten sonra öyle bi sorun olmadi
BARKINATLAS Prens_annesi170620 ben kullanıyorum. ama anne sütü de alıyor.gazını rahat çıkarıyor.mama çok gaz yapmıyor galiba.başka marka kullanmadığım için kıyaslayamıyorum .başından beri hipp kullanıyoruz.1 ay 6 günlüğüz.
Deletedmom348 Prens_annesi170620 Memnun kalırsın canım. Günde bir mamasının içine bir çay kaşığı zeytinyağ koyabilirsin sorun yaşarsan.
Sahra0705 Prens_annesi170620 canım doktor bana sma önermişti annee sütüne en yakın diye aldık ben kızım içmek istemedi bende verdim sonra bağırsakları doldu hastanede lavma yaptılar şiö hipp kullanıyorum çok güzel ne gaz yaptıı ne bişey bebeğim de çok gazlıydı şimdi her gün tuvaletini yapıyor gazını kendi çıkarıyor tavsiye ederim ama combiotic olanından al
BARKINATLAS Biberonuda avent aldım belki biberonunuzda da sorun olabilir.çok hava yutuyor mu? Biberon tam ağzını doldurunca benim ki çok gaz çıkarmıyor.ama ağzına yarım alırsa gazlanıyor
alyatosum Prens_annesi170620 hipp combiotic kabızlık ve gaz sorunu yaşayan bebekler için canım içeriğinde hem probiyotik hem prebiyotik var anne sütünde olduğu gibi bu yüzden hazmı kolay bi mama . Ben smadan hipp combiotice geçtim çok memnun kaldım
_yaseminturann Prens_annesi170620 hipp combiotic kullanıyorum gaz kabızlık vs yapmadı bizimkini hızlı acıktırıyor tek sorun o ama içeriği oldukça temiz ve organik