Asilim68 Kızlar fransa’dan aldığım biberon emziğinden hiç bir yerde bulamıyorum burda :( eczaneden 1 numara alsam da emzikleri çok fazla akıtıyo bebeğim içerken nefessiz kalıyor. Nerden bulabilirim ? ( Bu arada bebeğim bugün 5 aylık oldu)
Kartanesi26 Asilim68 ay canim ondan yana bende ayni dertteyim buyuk geliyor hamileyken bi takimli almistim buyuk biberon kucuk biberon emzik zinciri kutusu onun agzi cok guzel digerleri cok akitiyor onun agzini kullaniyorum biri yirtildi ikinciye geçtim onun markasida hanimish baby mi ne ole bseydi cnm kutuda.oluyor 40 tl falan fiyati
Asilim68 Ysfymn wee almış eşim eczaneden ama damak başlığı olan mi bilmiyorum onu bi sorayim eczaneden
Ysfymn Asilim68 yani eğer emzik. Kullanıyorsa çok kolay tutuyor anne memesi gibi benim bebeğim bıraktı memeyi önce emzige sonra biberona alıştırdim hiç birini tutmadı avent dahil
Kartanesi26 Asilim68 anne bebek magazasindan almıştım ben cnm almicaktim ben eşim aldi alış-veriş yaparken iyikide almis 😂
Kbryzr90 Asilim68 Philips avent eczane e bebek internet heryerde var ve anne göğüs ucuna en benzeyen olduğu için meme reddi de yasamazsin