ozi Neredeyse bu aksam öldüm dedim korkudan. Bebeğim 8 günlükten beri yattığı yerden ilerleyerek hareket ediyor. Ve şu ters C durumundan bir türlü kurtulamadik. Bu akşam öyle bir sıkışmışki beşiğin köşesinde, kafasi sırtına değecek sekilde ters C olmuş. Baygınlık geciriyordum korkudan. Her an tetik uzerindeyim ve ne yapabilirim bilmiyorum. Sürekli kontrol etmem yatarken yanında olmam gerekiyor. Gece uyumaya korkuyorum artik. Bu durumu yaşayıp çözüm bulabilen var mi? (4ay 27gunluk)
Mom107 ozi Destek yastıkları kullansanız acaba işe yararmı bende önceden yüz üstü dönüp nefes alamıycak kafasını tutamadığı zamanlar diye tetekteydim hep
Dilaam ozi ben reflü yastıgı almıştım dogmadan önce simdi 48 günlük olduk gece hep onun arasına yatırıyorum bir sagına bir soluna arasında dönemiyor
ozi Mom107 [silindi] Premature oldugu kafasi geriye uzuyor diye zaten bu aya kadar iki yaninda yastik koyarak yatiriyordum. Bu sefer hafif hir düzlük olunca artik yastığı birakalim dedik. Sadece uyumak değil normal beşiğe yada yatagima bıraksamda ayni bir anda yatagin bir ucuna gidiyor. Yastiktan da kurtuluyor
ozi Dilaam dönemiyor zaten sadece ilerliyor yukarı doğru ve sonra C şeklinde dönüyor. Kurtuluyor bir şekilde
ozi Hayat anne karnındaki gibi kafasi dizlerine cenin pozisyonunda gibi degilde kafasi sirtina dogru ilerleyerek dönüyor.
Hazal ozi aynısını benim kızımda yapıyor ama bası sırtına gelecek kadar değil Allah korusun 5 aylık olcaz ben hala reflüde yatırıyorum dönemiyor bebegm benm yüzümden ama korkuyorum bende 🥺
Enda ozi iki yanı destekli yataklar var onlardan alsan belki dönmez geçmiş olsun bu arada rabbim acısını göstermesin
ozi [bilinmeyen] ordada dönmeye calisiyor hatta sıkıştı geçen kötü bir sekilde, görüntü kalbime inecekti resmen
ozi [bilinmeyen] Cranial diye bir merkez var İstanbul da orda 3 boyutlu görüntüsü çıkarıldı. kafasının gelişimi ile ilgili bize yapmamız gerekenleri söylediler. Fakat git Gide daha cok hareketlenince bu ters C hareketide tehlikeli olmaya basladi. Onun dışında birde bir haftalikken ultrasonla bakildi. Baskada baktirmadim son zamanlarda.