Deletedmom421 Hanımlar Küçükçekmece sefaköy etrafında güvenilir diş doktoru varmı baya kaliteli hani instagram hesabı falan varsa bakabileceğim önerirseniz cok mutlu olurum🤗💙
Asel20 Deletedmom421 canim küçükçekmece de tepeustunde çok iyi bir disci vr yillardir giderim ama instgram hesabi faln yok 🤷♀️
Cnsakf Deletedmom421 İnönü mahallesinde Nazlı var soyadını hatırlamıyorum ama annem kardeşlerim hep ona gider çokts memnunlar isyersen sorabilirim yerini
yemekseverdiyetsevmez Deletedmom421 canım halkalıda alparslan bey var uygun fiyatlı ihlaslı gereksiz müdahale yapmayan birisi
Deletedmom421 Deletedmom_36 ön dişimde hafif bir acıklık var hani sırıtmıyor ama cok rahatsız oluyorum yaprak diş taktırmak istiyorum😒
Deletedmom_36 Deletedmom421 lamine yaptirmak istiyorsunuz anladim size harika bir doktor onerirdim basaksehirde sefakoye yakin diue☺️Ama doktorumuz ayrildi su an nisantasinda devam eriyor dr.Abdullah uysal instgramdan bakabilirsiniz☺️
Deletedmom_36 Deletedmom421 canim lamine zirkonya falan bu tarz islemler dolar euro olarak hesaplanir😁bir tanesi 3 yil once 300 euro falandi☺️Tabi euro artinca fiyatlari dusmustur su an ki fiyati bilmiyorum☺️Ben o doktorla calisiyordum asistanligini yaptim mukemmel isler yaptik birlikte☺️