Damla31 8 ay 25 gunluk kanepeye tutunup kalkti alni yere geldi cok agladi yarim saatten fazla oldu suan uyudu cok korkuyorum 😭
DefneRana3881 Damla31 çok şiddetli bir düşme ise uyutmayın bi müddet takip edin kusma gibi anormallik varmı die yada bi kontrol ettirin içiniz rahatlasın
Obsesifk Damla31 2 saat sonra yani şimdi uyandırıp kontrol edin. Kusarsa, gözlerde bir farklılık görürsen, baygınlık, halsizlik olursa beklemeden git. En önemli belirti kusması ve sürekli uyku hali. Birdaha öyle birşey olursa 2 saat uyutmamaya çalış.
Zeyyy Damla31 benim kizim 5 aylıkken düşü o zaman doktora götürdük bide 6 buçuk aylıkken düştü o zaman götürmedim ama tepkileri normaldi artık durmuyo yerinde o kadar da dikkat ediyorum ama bi anda 😒
Ebruegemen Damla31 çok geçmiş olsun benim oğlumda gecen gün eşim yataktan düşürdü 2kaltı evimiz ben alt kattaydım bi anda bir ses geldi ve oğlumun çığlığı üs kata nasıl çıktım hatırlamıyırum oğlumu yatağın ucuna koymuş ve banyoya gitmiş çoçukda düşmüş kafasının üstüne doğru gelip oğlumu aldığımda ağlamaktan kitlenmiş mosmor olmuştu yüzünü yıksdım hemdn buz koydum anlına sonra dr gittik filim felan cektirdik şükür birseyi yok ama ben 10 yık yaşlandım heralde bizimki 7 aylık siz yine takip edin kusma felan olursa direk soğuk suyla kafasını yıka buz koy dr gidin ama birseyi yoktur merak etmeyin
Merfeee Damla31 çok şiddetli bı düşme olduysa doktora git istersen canım.. fazla değilse biraz uyutmamaya çalış Geçmiş olsun 😏😏