Eylulbebek E bebeğin uyku tulumunu kullanan varmı ben 1.5 tog aldım evimiz kışın stabil Geceleri 22-23 derece oluyor sizce içine ne giydirmeliyim siz memnun kaldınızmı
nilgun41 Eylulbebek benimde aklımdaki sorular bunlar daha almadım lc waikikide 2.6 tog gördüm e bebekte dediginiz gibi yorumlarda ince diyenler olmuş karar veremedim kullananlardan öneri bekleyeyim bende
isill Eylulbebek 24 derece olan ev isisi icin 1.0 tog bile yeterlidir 22 23 derece icin 1.5 ideal bnce
serife09 Eylulbebek bebeğiniz kaç yaşında tulumu kaç yaş aldınız ben de almayı düşünüyorum ama kaç yaş alacağımı bilemedim
Papatyaseverr nilgun41 bugün e bebeğe baktım aşırı kalın değil zaten 1.5 tog eviniz cok soğuk değilse alınabilir
Eylulbebek nilgun41 2.6 tog çok değilmii 😩 evinizi bilmiyorum gerçi ama çok çok soğuk olması lazım o togu giydirmeniz için
Yasemin_06 Bejde civilden aldim ama ocinde tog felan yazmiyordu nerden anlicaz kac tog oldubu acaba bilemedim.ben bu tog olayini ya yanlismi aldim.acaba
mirayilknurtolga serife09 Eylulbebek Ben de aldım e bebekten daha henüz giydirmedim ama. 22 23 derece için 1.5tog yeterli. Bizimde 22 25 derece arasında oluyor genelde 1 veya 1.5 tog arıyordum. İçerisinde tek kat zıbınlı yeterli bence. Zaten üstünde var derece ve giydirme için etiketi. 5.5 aylık kızım için 9 12 ay aldım ben.
Eylulbebek serife09 1 yaşında 9.500 kilosu 75 cm boyu ben 1 yaş aldım ama keşke 2 alsaydım kollarını ayaklarını kıvırırdım ordw kocaman duruyoe ama giyince öyle değilmiş 1.5 yaşta alabilirsiniz sha iyi olur bulursanız 1.5 yaş
serife09 Eylulbebek teşekkür ederim canım . Bugün 9 aylık bebeğime deneyerek 5 yaş aldım aslında 4 yaş iyi olmuştu ama yıkanınca toplar dedikleri için 5 aldım ☺️