Pamukkiz İyi akşamlar 8 günlük bebeğim var sütüm cok şükür var fakat emzirirken bebeğim uyuyakalıyor yatırıyorum 10 dk içinde uyanıp tekrar istiyor. Acaba sütüm mü yetmiyor bebeğim doymadan uyuyor mu tecrübeli annelerimiz fikirlerinize ihtiyacım var
havos Pamukkiz bebişin küçük olduğu için doymadan uyuya kalması normal annesi ilk günlerde sürekli emzir hemen mamaya başvurma biraz daha büyüdüğünde yorulmayacaktır
Tugcelik Pamukkiz sütün yetiyorda uyuyor işte canım benim ki de öyleydi 5 dakika emer uyurdu iyi yine senin ki 10 dakika sonra kalkıyor benim kızım uyanmazdı da topuğunu sıkarak ağlatarak uyandırırdım. Sadece 10 dakika da Bi emzirme gaz yapar o kadar çiş sayısını takip et 5 6 kere yapıyorsa yeterlidir. Ama zor olsada memede uyuduğunda uyandırmanı tavsiye ederim
Dorukdamla Pamukkiz canim yoruluyor kolay mi sutu cekmek çene kaslari minicik 😊🥰zamanla duzeliyor ama gerekirse uyandir emzir Masallah🌹 Rabbim sütünü hep bol etsin inşallah ⚘⚘
duygukoc Pamukkiz daha doyamadan yorulduğu için uyuya kalıyor benimkide 20 günlük oldu ilk günkü gibi aynı şekilde doymadan uyuya kalıyor 🙂göğsünde uyuduğunda meme ucu ağzındayken ucu oynat uyansın emmeye devam etsin ben öyle yapıyorum
Pamukkiz Tugcelik benimkinde de sarılık var cok uyuyor canım bazen. Sagolasın tavsiyelerin için dikkate alıcam. Rabbim bebişlerimize saglıklı ömür versin inşallah 🤲🏻
Pamukkiz Dorukdamla biraz sarılığımız var o yüzden çok uyuyoruz uyandırmak zor oluyor vicdan yapıyorum sonra da emmiyor diye . Allah razı olsun sagolun 🤲🏻☺️
Dorukdamla Pamukkiz ah ah annelik çok farklı gerçekten vicdanımız ağır basıyor🌹🌹doktorum demişti ki uyanmiyorsa altını aç direk uyanır🤭
T-1234 Pamukkiz gazdan uyanıyordur gazını çıkartıp yatırmayı dene ciş sayısına bak doyup doymadığını anlamak için
Zeynebimmmm Pamukkiz merhaba cnm ben.bebegimde bugün 9 günlük oldu benimkide memede uyuyo ben mememi oynatarak ayağını sıkarak kulani filan oynayarak uyandırıyordu emziriyorum bırakmıyorum hemen uyuyunca emzirmeye zorla devam ediyorum☺️