Umik Bebeğinizle gününüz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz ne oyunlar oynuyorsunuz ben bazen ne oyun oynayacağımı bilmiyorum akşama kadar sıkılıyorum bir yerden sonra oyuncaklarıyla da fazla oynamıyor
23082020 Umik keşke oyuncak oynayacak zamana gelebilsem Emiyo,➡️Uyuyo➡️ Yerine yatırıyorum➡️ Gaz çıkarıyo➡️Ağlıyo➡️uyanıyo🔜 Emiyo➡️Uyuyo➡️ Yerine yatırıyorum➡️…
Fatosveaselbebek Umik 16 aylik kizim var sabah uyaniyor bi yatak keyfi yapiyoruz don oraya don buraya snr kahvalti snr ustunu giydirip bahceye cikaririm snr eve geliriz tabi kirlenmistir 🤣hemen yikarim cok kirlenmzse de ustunu degisirim gunde 5 kere kiyafet degisiyoruz 😁snr muzlu yada iste meyveli yogurt yiyor yogurtumu ben kendim yapiyorum hazir degil snr evde oyuncaklariyla oynuyoruz 4 olunca uyku saati net iki yada bi bucuk saat uyurbende biraz tvye bakarim yemek yaparim uyaninca alt degis snr corbasini veririm boyle cok nadir bebekler icin cikolata veririm ama dedigim gibi nadir her gun degil snr gene oyun snr disari cikariz kedileri gel gel yapariz parka gideriz snr annesi yorulur 😁37 haftalik hamileyim o sira esim gelir benle yapmadiklarini esimle yapar kiskaniyormuyum yoooo 😁 oyunlarimiz saklanmac olur snr kapak kapatlamaro cok seviyor siselerin el becerisi icin cok onemli bence snr bultak top havuzu gunumuz oyle geciyor biraz dinlenir alir ystigini yatar he bu ara bi baktim tvye bakiyor aman dedim hemen kapat gun icinde tv yok herseyine bakiyor reklam film dizi sanki anliyor gibi hipnoz olmus gibi hemen kapatirim mutfakta icim varsa tezgaha koyar kizimi hem onu eglendirir hemde yemegimi yapmadiysam yaparim
Tubasubasi Sabah ezanında başlıyor bizim için gün.5-6 gibi mutlaka uyanığız. Ve tempo 😂😂 kahvaltı,uyku,mama,uyku banyo,mama,uyku derken akşam olmuş.
Umik Fatosveaselbebek işte ben de mutfağa aldığımda durmuyor emekliyor beni tutuyor kalkıyor sürekli onu taşımamı istiyor bana çok bağlı babasında hiç durmuyor
Fatosveaselbebek Umikkanguruya kuyup oyle yapinn bbeno donem evim cok kotuydu mutfak dolaplarim felan mutfafa sokmak istemiyordum kapinin onund agliyordu 6 aylikti o zaman ben de salimla bile kendime baglamisligim var 😁kanguruya koyuyordjm sarki soyleyerek hoplayarak yemek yapardim temizlikte bile oyleydim snr koynumda uyurdh kizim insalalh ogluma da oyle yapicam