mamAras Kızlar, çabuk ve çok eşyayı kurutan mümkünse sonrasında ütü gerektirmeyen marka/model önerilerinizi paylaşırmısınız🌸
Papatyaseverr mamAras ütü gerektirmeyen kurutma varsa bende yenileyeyim maalesef kırıştırma yapıyor hele bekletirsen içinde parti 😂
elizabeth mamAras beko D91 kullanıyorum memnunum. Kırıştırıyo mu dersen gömleklere kumaş pantolonlara tabii ki ütü gerektiriyo onun dışında ki eşyaları hiç ütülemedim. Ama şöyle bişey var çok kolay ütüleniyor
mamAras Papatyaseverr babamın evinde hoover vardı ama 20 yıllık falan o çok iyiydi o model yok doğal olarak babamda elindekini vermiyor😂
Papatyaseverr mamAras ne varsa eski markalarda ve eşyalarda var zaten şimdi aldığın iki gün sonra elinde kalıyor
efelettin Bosch marka kullanıyorum. Kırışık azaltma, ütü modu var. Dümdüz çamaşırlar katla yerleştir 😍
Duru_m mamAras serie 6 ısı pompalı sanırım sabah bakıp yazarım inox bizimki 8 bin civardı Mart ayında aldık
TwinsmomDA Papatyaseverr biraz düşük denesene. Benmde çok kırışıyordu ayar düşürdüm şimdi ütülü gibi çıkıyor