SEREZ Merhaba anneler oğlum 8 ay 5 günlük . İki dişi var henüz desteksiz oturamıyor ama elinden tutunca çok güzel adım atıyor , göbeğinin üstünde ite ite emekliyor . Sizinkiler neler yapıyor 🌸
Rabia_38_01 SEREZ 8 ay 3 günlük olduk 🙂 1 aydir emekliyor ama severek deil 🙂 yürümeye heves tutunup kalkıyor yurumeye çalışıyor daha düZgün adım atamadan 😊 dis belirtisi hic yok sizin bebisde disi erken cikarmis peki dis cikarirken gece uyku problemi oldu mu ??benim oglum su bir haftadir gece abartısız 5-6 kere kalkıyor uyumak istemiyor bazi bazen de dalamiyor acaba dis mi diye dusunuyorm ama salya fln yok
Annebal SEREZ desteksiz oturuoo… aynen bizimkide tutunca cok guzel yuruo… halinin bi basindan dgr basina gidio.. tam koordinasyonlu emekleyemio ama kendini aykalaryla one dogru itio elleriyle kendini cekip gidio🤣 2 disimiz cikti… coknsukur bi skbtimiz yok suan
Esdoel SEREZ bizde 8 ay 8 gunluguz biz herşeyi erken yaptık 🤗 ablası sayesinde doktorumuz öyle dedi dönmeyi emeklemeyi ablası öğretti yeni 3 yaşına girdi kızım 🤗 bayadır emekliyoruz desteksiz yattığı yerden kalkıp oturuyoruz tutunup heryerden ayağa kalkıp yürüyoruz iki dakiks gotumuzun üstünde oturamiyoruz henüz disimiz yok 😊 gel gel yapıyor bir şey istediğinde yine gel gel yaparak ver diyor mama baba dede diyoruz 😊 zaten tutunarak evi turluyor biz ellerinden tutunca da resmen koşuyor 1 2 haftadır da ayağa kalkınca ellerini bırakıyor 10 sn kadar atakta desteksiz duruyor
Ealisya SEREZ 8 ay 26 günlük oldu kızım 1 aydır emekliyor desteksiz oturuyor ama emekleyince dengesini kaybedip kafasını yere çarpıyor sürekli arkamdan ağlıyor ev işi zor yapıyorum sürekli oyun oynamamı ve kucak vazgeçilmezi 3 kelime söyleyebiliyor baba mam bide su diş eti şişmiş bir ay boyunca mem reddi yaşadım kabus dolu günlerdi çıkmadı yinede. boyu uzadı ama kilo almamış gibi geliyor 9 aylık olacak hala 5 aylık kıyafetleri giydiriyprum çünkü 4 gün sonra kontrolü var bakalım gelişimi nasıl çıkacak ;
SomurtganSirin Allah bağışlasın 🙏 Benim oğlumda tam 8 aylık oldu bugün . 3 gün önce emeklemeye başladı 😂 şuan tutabilene aşk olsun baya hareketli . 1 aydır da desteksiz oturabiliyor . Şu sıralar En büyük sıkıntımız gece uykusu 😖
SEREZ SomurtganSirin amin cümlemizinkini 🙏 Diş çıkarıyor olabilir ondan uykusuzluk problemi maleseeeff 😭 maşallah . Bizimki desteksiz oturamıyor henüz bunun için bişey yaptınız mı
SomurtganSirin SEREZ halının üstüne oturtup sırtına ve yanlara yastıkla destekledim . Bi süre sonra alıştı oturmaya 🤗 6 aylıkken 2 diş birden çıkardı sonra durdu paşam :) bugünlerde geçecek inşallah
Tazeannesalis Maşallah Allah bağışlasın bebişlerimizi 🌹 8 ay 1 günlük cimcimem👼 1.5 aydır desteksiz oturuyor. 1 aydır emekliyor. 2 dişimiz var. Kanapelere beşiğine tutunup kalkabiliyor. Daha yürüyemedi 🤭
SEREZ SomurtganSirin anladım canım ya bizimki taş çatlasın 3 5 dakika oturtabiliyor öyle saatlerce oturmuyorda ondan bi sormak istedim
SEREZ Rabia_38_01 maşallah 🧿aslında ben 6 aylıktan beri hergün kontrol ediyordum hiç huzursuzluğu olmadığı halde dişi çıktı mı diye. 7 ay 1 günlüktü bi sabah bi kalktım hadi bakayım dedim dişi çıkmış hiç anlamadım diğer dişide bir gecede çıktı 😬 her bebek bir değil tabikide fakat hareketlerinde değişiklik oluyorsa artk zamanı gelmiş bence siz daha iyi gözlemlersiniz bunu 🌸
Esdoel SEREZ öyle tabi çok hareketli birde herşeyi erken yaptığı için beni çok yoruyor şuan artık bir yuruee de diyorum yemek yaparken temizlik yaparken bacaklarıma sarilmasa hareket etsem düşecek 😊
SEREZ Ealisya maşallah 🧿 boyu uzun olduğu için kilosunu göstermiyor olabilir canım bide hareketliyse çok çabuk eritiyorlar . Doktoru daha iyi bilgi verir aslında . Sağlıklı olsunlarda kilo farketmez 🌸
Meralkr SEREZ merhaba benim kızım 8 ay 11 günlük hemen hemen 6.aydan itibaren desteksiz oturup emekliyor 3 buçuk aylıkken ilk dişimiz çıktı şimdi 6 tane var .şimdilerde ise bütün evi turlayıp ortalığı karıştıyo tutunup kalkıyo sıralıyo 5 saniye kadar ayakta duruyo .