Nzlcnn Saç dökülmesi için kesin çözüm kullandım çok iyi geldi dediğiniz birsey var mi? Doğumdan sonra çok dokulmeye basladi evin her yeri saç 🙄 oğlumun elinden üzerinden her dakika saçımı topluyorum😔
Kadert Nzlcnn bende aynı postu açtm bir iki dk önce bende aynı sornları yaşyrm .buğtn tmzlk yaptk detaylı ama arkamı dönünca yine saç .toplu olduğu haldee
MTZ-61 Nzlcnn aktardan FİYTO marka şampuan aldım tavsiye üzerine, dökülmem ciddi azaldı diyebilirim. avuç avuç dökülüyordu benim hatta. ama sizlere iyi gelir mi bilemem.
Kitapkurdumom Nzlcnn vichy marka sac uzerinde gercekten cok etkili bi marka ama once bi doktora danisman gerekiyo canim
EsraGoktugmom Nzlcnn Yaa valla benimde öyle doğumdan sonra aşırı dökülmeye başladı oğlumun her yerinden benim saçlar çıkıyor sinir oldum iyi bi çözüm gerek
DDamlaa Bende şurada bekleyim en iyisi kızlar zira saçlarım dökülmekten seyrekleşti artık kel kalıcam galiba 🙄
Kitapkurdumom Nzlcnn yani ben doktor onayiyla almıştım canim, gerci eczacıya da sorsan olur illa doktor şart değil ama gercekten de tavsiye ederim cok büyük bi fark görüyorsun 1 ay içinde
Kitapkurdumom Nzlcnn sor canim vichy dercos adi, sac dokulmeleri icin diye sorunca kırmızı bi kutusu var