Blt-0505 Bebeğimin ağzı pamukcuk oldu karbonatlı suya bezi batırıp silmek istiyorum parmağımı ağzına koyduğum an emmeye başlıyor silemiyorum ne yapmam lazım fikri olan varmı
Gok_53 Blt-0505 pamukçuk nasıl oluyor canım ? Benimde bebeğim mama kullanıyor damağında beyazlık farkettm bugün acaba o pamukçuk mu? Bir de zararı nedir bunun ?
habibe_kzlkaya Blt-0505 karbonatla geçmiyor canim ben 2 gün çektim hiç durmadı ne gündüz ne gece uyumadi hastaneye gittik ilaç verdi diline sürmek için çok iyi geldi hemen geçirdi ama pamukcuk sonradan yine tekrarlıyor
Blt-0505 Gok_53 evet dilimde damağimda beyazlık olur ya emen mama kullanan bebeklerde olur genellikle zararını bilmiyorum ama iyi değil takip etmek gerekiyor karbonatlı su iyi geliyor ama dediğim gibi emiyor silemiyorum
habibe_kzlkaya Gok_53 evet Canim pamukcuk ilerlerse hiç durmaz mamayida reddeder Saglik ocağına bi baktır canım ağzını
Blt-0505 SinemAlaz nasıl kullanılıyor o ilaç yutarsa bişey olur mu eşim almış anlattı ama güvenemedim pek
SinemAlaz Blt-0505 yutabilir problem değil günde 3 veya 4 kez kullanılıyor ağzına sıkıyorsunuz böyle damla gibi bir şey ölçülü hemen geçiyor
gglsrnarslan Blt-0505 candi-pak kullandık hemen geçirdi sürekli tekrarlardı benim oğlumun çok şükür tekrar olmadı ayrıca bitkisel doktorumuz da kullanabilirsiniz demişti
Muhammedd23 Blt-0505 canım benim çocuğuma da pamukçuk demişlerdi iki şişe ilaç kullandım meğer sütle kesilmiş internetten bak bir net görünen fotoğrafları pamukçuk böyle kabarık kabarık oluyor eğer kabarık değilse süt lekesidir o
Muhammedd23 Blt-0505 canım o zaman sana ebebek’ten silikon fırça var diş fırçası parmağa takılan. Onu öneririm parmağına tak ağzına koy ağzından çıkarmadan parmağını ağzının içinde bir yukarı bir aşağı doğru çevir