Turna Gamzeli03 keşke fayda etse zeytin tarlamız var dayarım zeytinyağınıda zerre etki etmedi😂💆🏼♀️💆🏼♀️💆🏼♀️
Turna Elifelcn evet bazen hemen etmeyebiliyor düzenli vermeye çalışın hep aynı saatte aynı miktarda inşallah fayda eder
Deletedmom75 Turna 5 6 kayısıyı pişirip blenderdan geçirip veriyorum püre şekilde hem severek yiyor hem de 3 4 saate yapıyor kakasını deneyin bence
idil1990 Turna bir yasinda yik cozemiyorum. Kafayi yigecegim. Kayisi ihlamur armut lifli urunler sebze yok yok yok duzelmiyor. Hergunu eziyet bebegime
Ahsen1Sena Bende tam kayısı yazacaktım ek gıdaya başlayınca kabızlık derdimiz çıktı ne denediysem olması en son kayısı püresi denedim bir kaç saat içinde söküyor
Turna Gamzeli03 evet canım 3 aydır hergün verdim hatta masajlar yaptım şırınga ile poposundan bile az zeytinyağı verin dediler verdim sanki su verdim bi etkisini görmedim hiç🤷🏼♀️
Turna idil1990 yok hiç yediremedim canım pirinç unu kabız olunca da korktuk daha da kötü yapar diye denemedim bile
Turna Gamzeli03 tahlil yaptık falan anlattım durumu genetik te olabiliyormuş bu tarz durumlar son seçenek bize bu kaldı çünkü herşeyi denedik