cocukadam İyi akşamlar herkese bebeğime ek gıda vermeye başladım yarın kabak vericem yalnız kafama takılan nokta kabağın çekirdekleri bebeğimi rahatsız eder mi çıkarmalı mıydım çekirdekleri bu arada blenderdan geçirmedim çatalla ezdim
Papatyaseverr cocukadam yumusuyor zaten minnacıklar hiç cıkarmadım ben pütürlü vermiştim tadım zamanı şimdi corbalara koyuyorum mecbur blend ediyorum ama çekirdek kalıyor yani 😊
cocukadam Marjinal_Anne2 biz önce yoğurtla başladık 3 gün kuralına uyarak doktor önerisiyle bugün sebzelere başladım kabak, havuç, patates şeklinde devam edicez
GizemZz37 cocukadam canim bende ek gidaya basladim kabak vericem ilk defa nasil hasladin buharda mi yoksa suda mi birde kabagin kabugunu soyup mu soyladan mi hasladin
cocukadam GizemZz37 canım kabuğunu soyup buharda haşladım şimdi verdim bi sorun yaşamadık çok şükür 😊
Melekannesi27 cocukadam ilk önce neyle başladınız benim kızımda 5 ay 27 günlük dün yoğur verdik dışkısından kırmızı bir parça çıktı anlamadim
cocukadam Melekannesi27 bende yoğurtla başladım bi sorun yaşamadık eğer böyle bişey yaşadıysanız alerji olabilir bi doktora sorun isterseniz