Sebat321 Merhaba arkadaşlar 5 aylık bir bebeğim var sürekli dönüp emeklemek istiyor . Poposunu kaldırıyor ayaklarını itiyor ama yüzünü de bir güzel sürtüyor emekleyeceğim diye . Burnuna zarar verecek diye korkuyorum .Siz de nasıl olmuştu ne yapmalıyım
Efemm Sebat321 bizimde oyleydi kendi haline bıraktım ben 6 ayında emekledi 8 aylık şuanda koltuklardan tutunup sıralıyor
Ylz34 Sebat321 benim bebegimde 5 aylık bizimkiside aynı ama yapamadıkça aşırı sinirleniyor ileri gidecegine geri geri gidiyor
Esdoel Sebat321 kendi haline bırak canım korkma bir iki bir iki derken burnu acıyacak birdaha yapmayacak benimki de oyleydi
Bihter34 Ylz34 aynı benimki de öyle 3.5 aylık dönüyor bu seferde emeklemeye takmış kafayı. Gidemiyor bu defa sinirlenip ağlıyor. Zaten hiç susmayan bir bebekti. Dedim heh bir sinirin eksikti zaten bide sinir ağlaması çıktı başımıza 😂
Gullucan14 Kendi haline birak ama basindanda ayrilma tabiki benim bebisimde 5 aylık kendi donuyor yuz ustu gitmeye çalışıyor agkiyor gidemedim diye kucagima aldigimda gitmek istiyor gene bende kendi haline birakiyorum
Balkizlarim Sebat321 benim kızımda öyle yaptı kendi haline biraktim 5aylikti emekledi şuan 9 ay 7gunluk 😊 yürümeye calisiyoz koltuklara tutunup yan yan gidiyoz 🧿🤲😍
bgmarik Sebat321 5 aylık bizimkide geri geri emekliyor.Birkaç gündür öne doğru uzanıyor.Yere bir battaniye serdim üzerine de oyun halısı.Bazen kafasını çarpıyor çünkü.Öyle yapabilirsiniz.
Sema06 Sebat321 ayy ne kadar güzel benim kızım 8 aylık ne emekliyor nede dönüyor ben dondurdugum zamanda kendini yırtıyor resmen çevir diye hep oturmak istiyor 🤷🤷
Sema06 Sebat321 uzulmuyorum her çocuk farklıdır öyle de kabul etmek gerek zorla hiç birşey yaptiramayiz diyerek kendimi motive ediyorum 🤷🤷
Hasderluna Sebat321 ben yere sporda kullanılan matlardan serdim onun üstünde sürünüp duruyor içim de çok rahat 😊
Cagankdr Sebat321 benim bebişde emekleme meraklisiydi sürünüyordu yuvarlaniyordu sürekli ama oturmaya başladı hepsini bıraktı çok sevdi sanırım oturmayı 😄😄