birbebekbirannee Kızlar bebeğim 19 günlük emiyor cıkarıyor kusarak sütü fazlasını cıkarıyor diyorlar ama hemen tekrar emmek istiyor böyle olan var mı acaba doyduğunu falan mi bilmiyor
duygukoc birbebekbirannee doyduğunu bilmeme şansı yok bazı bebekler öyle yiyip kusuyor yiyip kusuyor benim bebeğimde 20 günlük şükür hiç kusma olayı yok doyduğunda bidaha emmek istemiyor uyuyor sizinkide doyduğunda uyuyacaktır emdikten sonra kusuyorsa belki reflüsü vardır yada gazı vardır
Bsrsyy94 birbebekbirannee benim bebeğimde öyle canım çoğunlukla çökelek kusuyor. Peşine tekrar emmek istiyor
Nidaabaserr birbebekbirannee merhaba benim de 18 günlük bebeğim. Bizde de aynı sorun var. Doktorumuza sorduğumda doyduğunu anlamıyor o yüzden sürekli emmek istiyor dedi. Fazlasını çıkarıyor dedi kilo alımı iyi olduğu için herhangi başka bişey demedi
birbebekbirannee duygukoc genelde uyuyor ama bazen baya emmek istiyor acaba diyorum beni hissettiği için mi
duygukoc birbebekbirannee acıkmış olduğu içinde emmek isteyebilir memede tabiki daha rahat oluyorlar anne kokusu teni o yüzdende emmek isteyebilir benim oğlum mesela memede uyumayı seviyor emiyor karnını doyuruyor uyuyor yerine yatırıyorum ağlıyor acıkmış gibi ağzını açıyor göğsüme alıyorum 2 emiyor uyuyor