armagann22 Kızlarr telefonda öyle herkesin doğru düzgün bilmediği uygulamlar yerler sekmeler felan var mı varsa benimle de paylaşın lütfenn☺🤔
Ask_kokulu_yavrum armagann22 eşin hangi cihazı kullanıyor ıphone ise telefonuna girdiğin belli oluyor başıma geldi🤭😂
armagann22 Deletedmom63 yani eşimin telefonunu karıştırsam onun haberi olmayan hangi uygulamalardan bulabilirim neler yaptığını var mı bildiğiniz birşey
Bebek111 Googleda Gizli sekme var ordan ne geçmişi bulabilirsin ne başka bişeyi keşke şu gizli sekmede bakılan şeyleride bulabileceğimiz bişey olsa vardır belki ama bilmiyorum
Deletedmom63 armagann22 var da hatta ben bugun sildim o uygulamayı bosverin bence üzülen hep biz oluyoruz
Bebek111 Dosyalarım klasörüne bak birde ayarlardan gizlilik geçmiş gibi sekmeler var oralarda da çıkıyor bişeyler en güzeli eşinizin telefonunun googlena girip myactivity yaz herşey çıkıyor en dökümanlısı o
armagann22 Bebek111 size zahmet biraz daha açıklar mısınız çünkü ayarlardaki ve dosyalardaki dediklerinizi bulamadın
Bebek111 armagann22 Dosyalarım klasörü ana ekrandaki uygulamaların yanında filan vardır galeri filan oluyor ya sarı bi klasör olması lazım orda bağlantılar kalıyor örneğin watsap yazıyor tıklıyorsun eşinize watsaptan gönderilen bütün fotoğraflar filan çıkıyor girdiği sitelerin bağlantı linkleri yazıyor
Hayallerhayatolsa armagann22 YouTube aratmam gereken bilgiyi söylersen harfi harfine söylüyor ben öyle yapıyorum
armagann22 Bebek111 yok canım benim dosyalarım klasörünü biliyorum 😂😁 da tam olarak nerelerden gireceğimi bilmiyorum yani nerelere tiklayacagimi