MasalsMommy Ela_Kaan Valla hepimiz yürüteçle büyüdük bir problemimiz de yok yani🤷🏼♀️ Baya ihtiyacın var gibi duruyor bence alabilirsin💁🏼♀️
Ela_Kaan Hilallll2020 mecbur alıcam durmuyor çok hareketli a sizin bebiş MaşAllah tam zamanında yürümüş ☺️
Arasannesi Ela_Kaan bız aldık zaten yurutec uzun surelı kullanılan bır sey degıl 10-15 dakıka koyuyorum fazlası her bebege zararlı
2prematureannesi Ela_Kaan evet öyle gerçekten çok komikler kendileri tatlı oldukları kadar komiklerde
Birgul Ela_Kaan 7ayligiz doktor kesinlkle kullanma dedi ama kullaniyorum gunde 15 dk falan.ay bacim yoksa omur mu gecer ya pacandan asila asila
Ela_Kaan File351047 benimki zaten hemen yürüyecek gibi az az bindiriyorum hoşunada gitti ama çok durmuyor ordada yinede idare eder az da olsa
File351047 Ela_Kaan benimki daha yürümez çok tembel örümceği bir nebze rahat edebilmek için almıştım ancak doktor erkek bebeğe kesinlikle önermiyorum dedi zaten oğlumda pek sevmedi kaldırdık
Ela_Kaan File351047 anladım canım bazı bebekler sevmez benim oğlumda birinin evindeydik oturttuğumds hiç sevmemişti alırken işe yaramaz diye düşünerek aldım ama biraz idare ediyor oyalanıyor
Cihangiriinannesii Ela_Kaan Yürüme zararı dışında daha ciddi zararları var testisleri bastırdığı için zaten 11 aylık olmuş 1 2 aya kendi kendine yürümeye başlar boşu boşuna almayın derim
Ela_Kaan Cihangiriinannesii aldım ama çok uzun süre tutmuyor şöyle birde oğlum genellikle ayakta gezmek istediği için onun içindeykende genellikle ayakta duruyor arada 1 dakika kadar otururuyor onun dışında ayarını ayağı ere değecek gibi ayarladım yani testislerine zararı gelmez ayaktayken değmiyoe bile bezine