Esma1290 Kızlar bebeğimde mantar oldu bacak arası acaba bezden mi kaynaklıdır. Molfix kullaniyorum. Onerebilcegi niz başka marka var mı acaba. 55 günlüğüz .
Deletedmom60 Esma1290 yok altını silince nemli kalıyor öyle bezlediğin için oluyor altını silince kurula hava aldır bezle alakası yok
Mihrimah61 Esma1290 mantar mı 🙄 onu da ilk defa duydum. Ben doğdğundan beri molfix be sleepy kullanıyorum hiç öyle bşy yaşamadım. Pişik olduğu zamanlar oldu ama. Bezden kaynaklanmayan şeylerdi
Deletedmom348 Esma1290 Prima kesinlikle. İlk doğduğu zamanlar hep prima pure kullandım. Sonra premıum a geçtim. Çok iyi bez
Tugce6767 Esma1290 canım molfix kullanırken bizdede çocuga yapışıyordu primaya geçtik .silince ıslak bırakma altını oda yapar arada bi havalandır
Fatma_FLZ Esma1290 Sleepynin lastikleri sıktığı için Molfix püre softa gectim beyaz paket olan Gayet memnunum Su ve pamuk kullanıyor musunuz Altını kurulayın her bez değişiminde 5 dk falan bi havalandırin Birde 2 3 saatte bi bez değişimi yapabilirsiniz
hzlssmoom Esma1290 6 buçuk aylık ilk ay Prima aldım daha sonra çok iz yaptı arkadaşlarım önerdi bende cok memnun kaldım
Fundafatma Esma1290 🤣3ay Molfix kullandım şuanda BİM’in bezini kullanmaya başladım başta kızardı poposu pişik yaptı bı 10gun kadar o dönemde sucokrem kullandım geçti şuanda hala BİM’in bezi jenyy Billy kullanıyorum