MomofEymen Ya kizlar bebegim kakasini yaparken öyle sesli öyle kizariyorki sanki sanarsiniz kabiz ama degil. 3 aylik, yarin doktorada sorucam kontrolümüz var ama sizede bi danismak istedim. Sizinde bebekleriniz böylemi? ☺️
iki_prens_annesi_ MomofEymen evet 5 ay 28 gunluk daha az once ıkındı kipkirmizj oldu ama kakasi civik ve puturluydu bi sorun yoktu renginde felan heo boyle yapiyo 2 ayliktan beri kac gunde bi yapiyo kakasini bebeginiz
MomofEymen iki_prens_annesi_ aynen bendede öyle kakasi normal arada pütürlü kabiz degil benimki basindan beri böyle hep. Hergün bikere yapiyor genelde. Normal olmasina ragmen neden bu kadar zorlaniyor acaba anlamiyorum.
iki_prens_annesi_ MomofEymen olabilir gazli bi bebekmi aceba bizimki asiri gazliydi gunde bi defaya raziydim 8 gun yapmadigi olurdu hala 2 3 gunde bi yapiyo doktor olabilir normal diyo bende sorun etmiyorum artik
DurdaneSerra42 Benim bebeğim de öyle daha 2 aylık bile olmadı ıkınarak yapıyor kızarıyor yani dışardan anlaşılıyor kakasını yaptığı 4 güne bir yapıyor ama sert katı bir kakası yok ..
MomofEymen DurdaneSerra42 evet disardan baya bizdede belli oluyor biraz sesli yapiyor ikinirken, normaldir umarim. Yarin birde doktora sorucam bakalim.
MomofEymen iki_prens_annesi_ evet gazli, daha yeni yeni düzeliyor gazi ama kaka yapmasi ayni degismedi. Doktor normal görüyorsa o zaman sknti yoktur ya ama yinede merak ettim.
iki_prens_annesi_ MomofEymen yok yok hic takilmayin anne sutu aliyorsa 10 gune kadar normalmis ama bizim doktorumuz eger 5 gun yapamazsa mudahele etme 5 gunun sonunda fitil ver demisti sukur sadece 2 defa kullandim
Ferideserhat Benim kızım da öyle 3 bucuk aylıgız doktora sordum bende senin gibi endiselendim cok normal dedi sonucta kücücük Bi yeri aşmaya calısıyo dedi korkulacak bişey yok İcin rahat olsun