3melek1anne ilk ben havuç patates gibi sebzelerin haşlamadıysa tadımlık başladım balkabağı kabak bunlarla devam ettim hep 3 gün kuralı ile elma armut muz ayva gibi meyveler verdim ayvayı başladım o çünkü sert bi meyve daha sonra bebek irmik tam pirinç unu tam yulaf unu tam buğday unu bazen ikisini bazen ucunu karıştırarak muhallebi yaptım muhallebinin içine ya pekmez ya hurma özü ya keçiboynuzu ozu verdim inek sütü alerjisi bebeklere kaşık mamalarından sadece hipp in yulaflı ve 5 tahilli olanından aldım onu yapıp verdim yumurtaya alerjimiz yok bu sebeple yumurta sarısı verdim deneye deneye devam ettim şu an 8 aynınız 3 aydır ek gıda yiyor ve şu an yam anlamıyla süt ürünleri hariç her şeyi yiyor 7 aylıkken brokoli pırasa ıspanak karnabahara başladım kemik suyuna tavuk suyuna başladım sebzelerle bu sulardan çorba yapıyorum 8. Aya yeni girdik cevize başladım şimdi kuzu kıymaya başlayacağım bir de keçi sütlü bebe biskuvisi aldım keçi sütüne alerjisi reaksiyon göstermedi şu an keçi sütü arıyorum onunla lor ve peynir altı suyu yapıp deneyeceğim birde çünkü inek sütünü 1 yasa kadar doktorumuz denememizi onerdi