Badeckr Kızlar merhaba kızım örtünmeyi hiç sevmiyor dün uyku tulumu aldım lcw dn ama tog değerlerini bilmiyodum aldığım 2.8 tog elyaflı cokmu fazla kafam karıştı birde bu utku tulumlarının içine giydirmek gerek yardımcı olurmusunuz
Baliminannesi Badeckr eviniz soğuk oluyormu kışın? Tam anlamıyla ısınıyorsa eğer 2.8 tog biraz fazla gibi geldi bana 🤷♀️
Tontisimm Badeckr 2.8 tog çok fazla gece terler ve uyuyamaz bence değişim yapın daha ince bir uyku tulumu alın yatmadan öncede isterseniz içine çıtçıtlı badi giydirin.
hayalimgercegim-0910 Badeckr her markanın tog değerleri kendine özgüymüş ama ben ergopouch aldım ondaki 2.5 tog için 21 derece altı deniyor. Eğer eviniz 20 derecelerin altında oluyorsa fazla değildir ama üstündeyse fazla gelir diye düşünüyorum
Badeckr Baliminannesi yok cok soğuk olmuyo yatak odası biraz daha serin oluyo ama yinede cok soğuk değil
Feyza97 Bizimki 1.7 tog LC den aldım bende sizin tog biraz fazla deidginiz gibi evinizin çok soğuk olması lazım kullanmak için
hayalimgercegim-0910 Badeckr o zaman çok kalın gelebilir. Yıkayıp etiketini kesmediyseniz başka modelle değiştirin isterseniz. bu sefer de sıcaktan uyuyamaz çocuk. Satıcıya da sorun iyice.