sevimeyuboglu61 Sevgili anneler bebeğim 21 aylık olmak üzere . Bu 2 yaş civadı bebeklerde neler yapabiliriz ? Aktivite , oyun, veya başka nelerle vakit geçirebiliriz. ? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
Ikicocukanasiyioldum sevimeyuboglu61 valla onlar şuan sendromda olduklarından ne yakarsan yap memnun olmuyorlar 😂 boyana yaparız ağlar tamam yapmayalım derim ağlar 😂 en ilgi çekici etkinlik bu dönemde ağlamak🤗🤗
Ahsen25 sevimeyuboglu61 instagramda montessorri kulubu .montessori okulu diye sayfalarda evde yapabileceginiz el goz koordinasyonunu gelistirici dikkat hafizayi kuvvetlendirici yaratici etkinlikler var bnmmoglum 13aylik ara ara yapabilecegi seyleri yapip uygulatiyorum cok faydali masrafsiz deneyin faydasi olur.
sevimeyuboglu61 Ikicocukanasiyioldum offf ya sürekli ağlama haki , üstünü giydiriyorum diye ağlıyor 😭 Boya ile oyalanır diyorum yok Bir işekildr oyalansalar çıldırıcammm
kuzeyto Ikicocukanasiyioldum harika anlattiniz bir tek ben mi boyleyim diyordum😂😂hicbirseyle ilgilenmiyor sadece disarida olmak kalabalik icinde olmak ve bol bol basiboa kosturmak istiyor evde asiri sikiliyor
Sibelcan16655 Ikicocukanasiyioldum 😂 Bide benim 2 aylik bebegim var bi onla ilgilenmekten bi kizimin pesinden kosmaktan kendimi ahtapot anne gibi hissediyorum🤣
Ikicocukanasiyioldum Sibelcan16655 benim fe bir oğlum daha var 1e başladı ödevi falan dün artık imdat diye bağırıyordum en son 😂
Ikicocukanasiyioldum sevimeyuboglu61 biz de aynı @Sibelcan16655 hanım gibi beraber ağlıyoruz rahatlama etkinliği 😂
sevimeyuboglu61 Ahsen25 küçükken çok daha kolaydı benim için etkinlik hazırlamak , şimdi.ikş dakika içinde sıkılıyor 😭 ama dediğiniz sayfalara bakacağım teşekkür ederim
Ahsen25 sevimeyuboglu61 silikon aleti alicam biriktirdigim pet siselerin (5adet) kafa kismini kesip bi kartona ypstrcm ve kapaklari kapatmasini uygulaticam..oyuncaklarndan sklio arada bazi oyuncaklari kaldirmk gerekmis peluslari ayri legolari ayri yapbozlari ayri biraz unutsun her gun farkli oyuncagni koyup oynasin daha uzun sure oynarmis.bzm.masalh hepsi odasinda elinin altinda
Ikicocukanasiyioldum kuzeyto yok bacim yalniz degilsin. bu döneme 2 yaş ergenliği diyorum ben ağız büküp küsmeler falan diyorum.bunun koca bir laf dese soluğu baba evinde alır 😂 ortalama 3 buçuk yaşıma kadar devam ediyor bilginiz olsun olundan biliyorum tecrübeyle sabit 💜