Kumsaladakgul Kızım 3 buçuk yaşında ve 14 kilo 1 senedir kilosu hep aynı değişen hiç bisey yok. Acaba nasıl kilo aldırabilirim. Litfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi 🤗
Filizz66 Kumsaladakgul canım yemeyen çocuk çok zor benim Kızımda öyleydi ben bürüt dışında yaşıyorum 3 yaşına gelince kreşe verdim orda diğer çocuklardan göre göre alıştı ama hala kilolu değildir oldum olası zayıf artık takmıyorum sağlıklı olsunda diyorum
Aselinaannesi Kumsaladakgul kızım 6 yaşında 16 kilo çok şükür hicbir sorunu yok gereken tahliller herşey yapıldı ama kızım kilo almiyo bi türlü sağlıklı olsun yeter
Kumsaladakgul Filizz66 çok şükür 3 buçuk senedir 1 kez bile hastaneye gitmedi çok sağlıklı canım. Ama biraz kilo alsa çok üzülüyorum
Hayat63 Kumsaladakgul valla canım kiloya takılma maşallah bak sağlıklı diyorsun bırak büyüdükçe o zaten yer kendi haline bırak sağlıgını etkilemediği sürece
Hayat63 Kumsaladakgul ya ben onlara karşıyım bebeklerin organları daha gelişim aşamasında dışardan müdahale ilaçlarla vs bunlarla nebilim pek hoşuma gitmiyor tıbbi yönden nasıl araştırmak lazım ama ilerde herhangi sıkıntılara sebebiyet vermesin sonra Allah korusun
Esraogey Kumsaladakgul ocean nın portakallı ballı balık yağı var biz onu kullanıyoruz memnunuz tadı da güzel hemen kendisi ağzını açıyor içmek için
Kumsaladakgul Hayat63 çocuklar için olanı tv da da çok çıkıyor. Easy fish oil falan. Kızım 3 buçuk yaşında ya acaba olmaz mi
Hayat63 Kumsaladakgul valla canım dediğim gibi tıbbi bilgim hiç yok o konuda yanlış bi yorum yapıp vebale girmek istemem sen en iyisi bi uzmana danış en iyi cevap onlarda😄
Oykutosum Kumsaladakgul annemin bir söylemi vardı bize. Onu söyleyeyim. Şuan ablamda bende kiloluyuz. Size küçükken zorla yemek yedirirdim. Büyüyünce böyle olacağınızı bilseydim hiç zorlar mıydım diyor 😂😂 annesi bırak yemesin acıkınca ister nasılsa 🥰
Aselinaannesi Kumsaladakgul aynen öyle canım ben ve eşim ikimizde zayıfız gittiğim her doktor genetik dedi kızımın yemesi çok güzel ama kilo almiyo bi türlü sağlıklı olsun yeter diyorum bende 🌺😊