Melekannesi27 Kızımın dışkısinda kırmızı bir parça gördüm sizce nedirhttps://i.imgyukle.com/2020/09/29/5YfQLM.jpg😔😔
Melekannesi27 Efy ezdim ama parçalamıyordu domates falan dedim ama bilemedim ben daha ek gıdaya geçmedim sadece bugün biraz yoğurt verdim kaynanam falan birsey vermiş olabilir 😠
Melekannesi27 VERA19 5 ay 26 günlük bugün ilk defa sadece yoğurt verdim dün kayınvalidemgildeydi kızım acaba onlar mi birşey vermiş dün geceden beri kivraniyodu
VERA19 Melekannesi27 Hımm o zaman bilemiyorum maalesef.Benim kızım 11 aylık,bazen kuru kayısı ya da kuru üzüm gibi şeyler yediğinde bu tarz çıkabiliyor sindirilmeyenler.Doktora göstermeniz gerek🙏🏻
Melekannesi27 dewamkee kaynanam ne olsa verin diyo tatlı yesek biraz bebeğe de ver diyo birde kızım yemek falan gördüğünde ağlıyo istiyo belki onlarda vermiş olabilir dün akşam gitmişti dün akşamdan beri yeni kakasini yapti
dewamkee Melekannesi27 canim 6 ayona yaklasiyormus zaten bide yemek gorunce aglamasi artik ek gidaya hazir anne sutu tek doyurmuyor anlamina geliyor