Mlkrnfl Deneyimli anneler ilk defa kış bebem var😁 bebeğim şuan 3 aylık. Üstü örtülsün istemiyor. Zaten doktorlar da bebeklerin üstlerini örtmenin ani bebek ölümlerine neden olabileceğini söylüyor. Ben de uyku tulumu almak istiyorum ama karar veremiyorum. Togları falan var kafam karıştı. Hangi marka ve kaç tog önerirsiniz🥰
Yegino Mlkrnfl evinizin sıcaklığı nasıl oluyor kışın? Genel olarak 2.5 tog yeterli oluyor ben geçen kışta lcw almıştım bu seferde öyle yaptım memnunum
Ldy Mlkrnfl wck aldım geçen kış tog değerleri farklıydı hiç memnun kalmadım içinden ne giydirdiysem çocuk hep terledi ve buz gibi oldu bu yıl e bebekten aldım bakacağım artık .
Esans Mlkrnfl Ben de ne zamandir araştırıyorum bir türlü karar veremedim hangi tog değeri olmasi gerektiğine. Dün gece hm’den sipariş ettim. Tog değeri yazmıyor. Ama yorumlarda ne ince ne de kalın yazmışlar, çok ideal olduğu yazmışlar. Ben de onu aldim bakalım nasıl gelecek.
Badeckr Yegino bende lcwdn aldım dün akşam ama bu değeleri bilmiyodum aldığımz 2.8 tog cok mu fazla birde uyku tulumunu giydirirken altına ne giydirmek gerekir
Oflu61 Evin sıcaklığına göre tog değeri seçmelisiniz. Bizimki 22-24 derece oluyor kışın 1,7 aldım bu yüzden Lc waikikiden
Yegino Badeckr ben sıfır kol zıbın giydiriyorum sıcaklığa göre içine giydirmeniz gereken yazar tog kartında
ervam1 Badeckr şu tog ne demek beni bori aydınlatsın kurban olam bende alicam ama neye gore bilemedim
Ldy ervam1 evinizin ortalama sıcaklığına göre belirliyorsunuz değeri. Örneğin kışın eviniz 18 derece civarı o zaman yüksek tog lu alıyorsunuz ( 2.5 2,9 falan ) evinizin sıcaklığı 24 25 derece ise o zaman düşük tog lu alıyorsunuz ( 1,5 1,7 falan )
Mlkrnfl Valla ne zormuş bu uyku tulumu almak. Bir türlü çıkamadım işin içinden 🤣 lcw bikaç kişiden duydum terletti falan diye. O yüzden emin olamadım. Başka markalar da var ama fiyatları uçmuş. Hangi markaları kullanıyorsunuz memnun musunuz canlar