Minikbirkalp bitterikolata promalt kullanmaya başlayınca onları kullanmıyordum şuan ztn hiç birini kullanmıyorum
bitterikolata Minikbirkalp promalt karaciğer enzimlerini etkiliyor çok örneğini gördüm sizinki sınırdaysa bebeğinize de baktırın mutlaka çünkü bebekte de olabiliyor sütle geçtiği için
bitterikolata Minikbirkalp inşallah bi sıkıntı yoktur canım ❤️ sütün az değilse asla öyle şeylere girme eğer azsa sağarak çoğaltmayı deneyebilirsin canım ekstra damlalar çaylar hep illa ki biyeri etkiliyor çünkü 🥰
Minikbirkalp pembekurdele yok henüz geçmedi son kullanma tarihi 10 gün falan oluyor aldım dolapta bozulma ihtimali yoktur herhalde 1o günde
Minikbirkalp pembekurdele internetten şikayetlere baktım da hep küf şikayeti var 🤦♀️ işe de yaramıştı halbuki sütüm artmıştı
Minikbirkalp pembekurdele olabilir cnm ben 4 tane döktüm dolaptakileri de açmaya korkuyorum eşime söyledim iade edicek
melisnehir1818 @Minikbirkalp merhaba, ben ilk kez bugün kullandım ve bardağın dibinde küçük kahve partiküller vardı. Bu normalde olan bir şey mi? Bunu araştırırken sizin başlığınızı gördüm. Korkudan emziremiyorum şimdi çocuğumu 🙄 yardımcı olabilir misiniz
Minikbirkalp melisnehir1818 o normal her kutuda çıkıyor sıkıntı değil emzirebilirsin kokusunda tadında bi değişiklik hissedersen kullanma dök birde bardağa döküp te iç küf falan olursa görmüş olursun ama bardağa dökünce köpük oluyor üstünde bikac saniye bekle sonra iç
Asyamerya Daha önce bende denedim çok güzel süt yapıyor ama tadı gerçekten çok kötü oluyor bozulunca ben onun yerine alkolsuz bira dedikleri maltana içiyorum hem tadı daha güzel hemde aynı şekilde sütü arttırıyor
Mucizem_0809 Minikbirkalp e bebeğinkini bilmemde jokerden aldım multimalt direk hurma suyu katkısız oda. Çok işe yarıyor isterseniz deneyin
Evooiboo Minikbirkalp süt arttırma konusunda dereotu da deneyin sabah akşam iki kere birer tutam direk ye öyle yiyemiyosan limon sık yada yoğurtla karıştır ben etkisini gördüm inşallah sana da etki eder