Aselhayal Kızlar yeğenim ile bebeğimin arasında bir ay bile yok aynı ayda doğdular tatil için ailemin yanına geldim. Yeğenim masallah diğim cok istahlı yemek secmz hersey yer sabah kahvaltı yapıyoruz bizimki yemek veriyorm diye ağlıyor öteki mamma diye azıcık bizimki de istahlı olsa iyiydi. Annemde kızıma bu cocuk zayıflams kemikleri incecik yeğenm için onunki iyi kemikleri diyor canm sıkıldı benimde yemiyor napm Cesit Cesit yaparm yemez yeğenimin önüne pilav koy öyle yer. Bizim ağzını açmıyor
Crazymomy Aselhayal yeğene maşallah seninki ne iştahlar dilerim canım. Yiyen cocuk kadar kolayı yok valla iştahsız zor..
Aselhayal Baloglum123 cokkkkkk şükür sağlımız yerinde bide bu ara kilo vermiyor az az alıyor ama boyu uzuyor. Boyuna gidiyor yedikleri ☺️
Aselhayal Azizeguney annemn kemikleri zayıf demesine canm sıkıldı bakamıyor muyum diye düşündüm biran
Baloglum123 Aselhayal Benim oglumda zayıf bi bebek herkes söylüyor amanın ne zayıfmış sütünmü yaramıyo mama ver ek gıdaya başla ama kimseyi takmıyorum artık ilgilendirmiyo benim çocugum 🤷♀️😁
Ozgeersin Her çocuk sürekli yiyecek, herşeyi yiyecek diye birşey yok yeğeniniz de olsa çocuğunuzu hiç bir bebekle kıyaslatmayın kimseye ne isterse onu yer onu yapar sizden iyi kimse bakamaz ona sağlıklı mutlu olsun yeter.