Keremozaninannesi Oğluşum 2 ay 2 günlük bugün sünnet ettirdik nelere dikkat etmeliyim en kısa sürede nasıl iyileştiririm 😌
KuzucukEfehan Keremozaninannesi benim oğlumda 3 aylıkken sünnet oldu sargıdan çıktıktan sonra kremini sürekli sürdüm ve karton bardak koydum sürekli pipisi beze deyince acır çünkü sizde öyle yapa bilirsiniz isterseniz vede hemen iyileşti
Nscaslan34 Keremozaninannesi bezini sık değiştir kremlerini her açtığında sür bizim hemen iyileşti öyle
Tgbagkhan Keremozaninannesi bende 20 gün önce yaptırdım bol krem sür bide karton bardak koy bizimki bir haftaya iyileşti canım
Lovemom Keremozaninannesi biz doğduğu günün ertesi günü yaptırmıştık çişini yaparken biraz ağlıyor telaş yapmayın bide kremi bol sürün ben bezinede pipisine değecek şekilde krem sürüyordum pipisi beze yapışmıyordu sizde öyle yapın
Keremozaninannesi Lovemom Ferdar Tgbagkhan Nscaslan34 anladım çok teşekkür ederim sağolun umarım sorunsuz atlatırız 😊
Ferdar tebrikler🤗40dan hemen sonra yaptirdik ankara guven hastanesinde.hicbirsey yapma bepantol pisik kremini her bez achtigini boool boool uzerine dok pipisi gozukmeyecek sekilde.hic acimaz benimki hic aglamadi hep uyudu