Yldzzzz Kizlar merhaba 4 gün once sezeryan dogum yaptm ilk 2 gün nerdeyse hic sütm gelmedi dunden beri sagiyirum 2 saatte bir yerine gore 3 saati de buluyor sagmam cunku az geliyo 30 ml her sagmada cikiyo ama az degil mi humana cayi ve bestlak damla da kullaniyorm bebegim de emmek icin uğraşıyo ama süt makinayla bile anca cikiyo ne yapmaliyim kesilcek diye korkuyorm sktgm an akma derecesine gelmedi 😔
Emina2606 Yldzzzz bol bol su için lütfen moralinizi de yüksek tutun bebeğiniz emdikçe artar inşallah. Bebeğiniz uyudukça sizde dinlenin uyuyun biraz. Ve ben kimyonlu rezene çayı içiyorum işe yaradığını düşünüyorum :)
Filizderit Yldzzzz ne kdar emerse o kdar hizli helir herkezinki bastan gelmiuor ama sk sk emzir gelecek inslalh cmm
kahvekokusuu Yldzzzz ilk gunlere gore hemde sagmayla 30cc iyi bence moralini bozma sagmayla bebegin emmesi ayni olmuyor bebek emdiginde daha cok süt geliyor emdikce çoğalacak
Ege35 Yldzzzz sütün iyi canım maşallah ben rezene, humana anne çayı, malt içeceği, tahin helvası ve bol su içiyorum. Bende sezaryen oldum 2ay 4 günlük bebeğim şuan gayet güzel geliyor maşallah. Sende ye iç bunları özellikle rezene çok arttırıyor
Asl90 Canım 30 ml çok iyi hiç sıkma canını bende sezeryan oldum ve 3 gün sonra geldi sütüm emzirmeye devam pes etme süt olmasa bile emzir. Şu an 28 günlük olduk sütüm var seninde gelicek emin ol. Bende Humana anne çayı içiyorum ama ayrıva rezene aldım sanki o artırdı ama emin değili deneyebilirsin
Duruminimom Tahin helvasi ve hurma yiyebilirsin canim benim öyle cok arttı bol bol su iç bide moralini yüksek tut benim sütüm gelmiyo deme sütüm var de ısırgan otu rezene cayi filan cok iyi geliyo
Edizbulut @Yldzzzz emzirmekten vazgecmeyin bende sezeryan oldum bebegim erken dogmustu biz meme +mama gidiyorduk kucuk dogdugu icin ben saatlerce emziriyodum sirf emsin diye uzuluyodumda doymuyo diye ama inanin sagmakla bebegin emisi farkli bunu anladm yinede siz mutlaka 2saatte bir mutlaka sağın cunku süt uretimi devam ediyor biz doktorumuza danistik saat basi 10ar dakka goguslerinden emzir dedi oyle yapiyoruz artk 5aylik olduk biz aksam ve geceleri kendi uyaniyor zaten istedigi zaman o zaman emziriyorum. Süt yapici olarak kesinlikle taze börülce ister yemegini yapin ister salatasini bana süt yapti birde sütlaç ve asure süt yapti birde mutlaka bol bol su insallah faydasini görürsünüz
Lidya-t Brewers’t yeast with Vitamin b12 kullanıyorum hem yorgunluğumu alıyor hem de sütümü arttırdı.
Gizemsydr Yldzzzz Kuzum aynı seyi yaşadım bende sezeryan oldum 12 gün oldu 2 gün sutum gelmedi gibi bisey sonra sağdım bi iki gün sagdigimi verdim ki benim meme ucu yok diye bebegimde tutmadı sağdıkça ucu cıktı ne zaman bebek emmeye başladı sütüm bollaştı sağmakla bebeğin emmesi aynı olmuyor inan bebek emdikçe artar sutun bide bol su iç hiç korkma
ESMA111 Yldzzzz kesilmez daha yenisin hiiç endişe etme bol bol emzir su iç artacak. Bir de sanırım mercimek bana etki etti ya ikidir farkedıyorum. Deneyin isterseniz🥰
BusraGS Yldzzzz benim de 2 gün sütüm çok azdı kızım mamayi da sevmedi sanırım iciremedim ağlamasını da istemediğim için 2 saat boyunca memeden ayirmadim 10 dk da bir değiştirerek emzirdim ve 2 saatin sonunda sütüm baya geldi emzirmek için 2 saati bekleme sık sık emzir ve bol su iç marul ve pişmiş soğan da süt yapar