Nurbeyaz Bebeğim 7 buçuk aylık ve desteksiz kendi başına oturamiyor herkes çok geç kalmış oturmalı diyor doktora götürdüm doktor da 6 aylikken oturmalı dedi Bebekler ne zaman desteksiz kendi başına oturabilir
Deletedmom413 Nurbeyaz Benim bebegim 8 bucuk 9 ay arasi oturdu Doktor 6 ay demis ama bence oturmayabilir. Her bebek farklidir. Doktor net bi sekilde 6 aylikken oturmali dememeli. 6 aylikken oturabilir ama gec kalmis degil bebeginiz.
Deletedmom896 Nurbeyaz Ne alaka 6. Ayda oturmalı benim kızım 6 aylık şuan mama sandalyesinde oturma alıştırmaları yapıyorum ama desteksiz mümkün değil oturamaz
Kereminannesiii Nurbeyaz 6. Ayında oturmaya başlıyorlar genelde bizde mama sandalyesinde denemeler yapıyorduk yerde yastık koyuyordum desteksiz oturamıyordu henüz ama oturtulmaya başlanması gerekiyor
Esmataha Nurbeyaz her bebeğin kendine özgü bir gelişimi vardır canım. Herkes herşeyi söylüyor zaten, aldırma.
Aysu01- Nurbeyaz benim oğlum da cuma günü 7. Aya girecek desteksiz oturamiyo hemen yan yatiyo her bebeğin gelişimi farklıdır
sebnemrah Nurbeyaz yüz üstü bırakın sırt kasları gelişsin kafasını tutabiliyor mu bence abartmışlar biraz