Rojee Kızlar kızım beş buçuk aylık bugün ona patates corbasi yaptım ama doğru düzgün yemedi sevmedi galiba 3 gün yiyeceginide sanmıyorum napmaliyim
iki_prens_annesi_ Rojee patates corbasini nasıl yaptiniz aceba bide pure halinde deneyin belki sever 1 cay kaşığı tükettiyse sorun yapmayin tadini alsa yeter benim oglum da 5 ay 28 gunluk ben pure halinde verdim surat eksitti ama yedi
dertlikerkenez Rojee siz tadım mı yapıyorsunuz, öğüne mi geçtiniz? Patatesi haşlayıp çatalla ezmeniz yeterli. Çorba yapmanıza gerek yok.
geldigelenanne Rojee uzmanlar diyor ki ; sevmedi ise devam etmeyin ilerleyen zamanlarda tekrar deneyin
Rojee iki_prens_annesi_ püre halinde denedim hasladim anne sütü koydum zeytin yağı kaşığın ucuyla bile verdim damağında birimtirmis yutmamis bende korktum çorbayı rendeledim bı kaşık pirinçle bilendirdan geçirdim yemedi
Aksumervenur dertlikerkenez patatesi normal suda haşlayacağız değil mi, kusura bakmayın bende tadımlara geçtim bilgi almak istedim
dertlikerkenez Aksumervenur evet ben kendimiz içinde içme suyu kullanıyorum yemeklerde. Musluk sularına pek güvenemiyorum. Aklınıza takılan birşey olursa bildiğim kadarıyla cevap vermek isterim☺️