Perimasali Bebeğime gün içinde iki farklı mama kullansam bir sorun olurmu? Yada gece farklı gündüz farklı bi mama versem?
Emineyilmazz Perimasali şöyle kızımın raporlu maması var sabah 200 cc akşam 200 cc içiriyorum. Gün içinde de bebelac veriyorum. Raporlu maması kilo sorunu için doktorumuz özel mama yazdı
Perimasali Emineyilmazz anladım bizde gazı için hip kullanıyorduk bu ay sadece 300 gram almış gece farklı bi mama versemmi diye düşündüm 🤷🏻♀️
Emineyilmazz Perimasali Hipp benim kızıma yaramadı 4 ay kadar kullandık hiç kilo almadı. Aptamile geçtik oda yaramadı. Herkes bebelac Gold al dedi memnunum valla kaç aylık
Perimasali Emineyilmazz 5 aylık ve sanırım bizede yaramıyor 🥺 ama kaka ve gaz sorununa iyi geliyordu ne yapacağımı şaşırdım similac aldım gece vermek için ama tam gün olarakmı geçsek
Emineyilmazz Perimasali şöyle birşey okudum Hipp baya kullandık combiotik olanından. Meğer bağırsakları çalıştırdığı için kilo yapmaması normalmiş. Bence tamamen değiştirin 1 ay similac deneyin kilo almadı mı aptamil sonra bebelac böyle deneye deneye anlaşılır