Aysegul845 56 günlük bebeğim pamukçuk oldu. Doktor ilaç verdi 4 gündür kullanıyorum ama kullanmama rağmen daha çok çoğaldı... Yanak içleri dudak altları felan bembeyaz oldu. Karbonatlı suyla siliyorum bide Başka bir yöntem var mı?
Balcocuk2 Aysegul845 en etkilisi karbonatlı su gün içerisinde bir kaç defa tekrarlayın Göğsünüzü de yıkayın temiz tutun
ayis Aysegul845 Çok bi bilgim yok postunuz üstte kalsın diye yazıyorum.. Sadece bnm kızımın dilinin üzerinde biraz beyazlıklar vardı doktor emzirdikten sonra bir iki çay kaşığı Su ver ilerlemesin demişti..
Aysegul845 busrasahinn yarım çay bardağı kaynamış soğumuş suya yarım çay kaşığı şeklinde yapıyorum gazlı bezle siliyorum.dogru dimi? Birde sizinki kaç günde geçti?
busrasahinn Aysegul845 bana doktor belli bir ölçü söylememişti ben bir çay bardağı suya 1 2 çay kaşığı kadar göz kararı koyuyodum sildikten 1 2 dakika sonra da su icirdim hep bana nasıl yapacağım tarif edilmemişti
busrasahinn Aysegul845 bizimki de sizinki Kadar ilerlemişti 1 hafta sonra çok az kaldığını gördüm ilaçta verdi doktor ama onu iciremedim tadını sevmedi tukurdu hep