AcemiHemsireanne 40 günlük bebeğime emzik tutturmaya çalışıyordum bir gün tuttu ve o günde memeyi unuttu . Emzirirken ağlar oldu . Tekrardan emzirmeye başladım ancak emziği şimdi nasıl kullanmam gerekiyor
Ela41 AcemiHemsireanne baska bı post daha acmıs aynı emzık meselesı orayada yazdım bebek afgıkca sen ver cnm oyle oyle alısıyo
AcemiHemsireanne Asell9 teşekkür ederim yanıtınız için, bende emzik tutmasa ne olur dedim ama bu seferde uyumaya yakın parmağını emmeye başladı
AcemiHemsireanne anne15 teşekkür ederim yanıtınız için, diğer emen bebekler nasıl hem emziğe hem de memeye devam edebiliyor ki ?
Asell9 AcemiHemsireanne benim bebeğim de emiyor ama açlıktan değilmiş büyüdüğü için etrafı tanıyor ve ilk eller oluyomuş doktorumu demişti
anne15 AcemiHemsireanne bazı bebeklerde sorun cıkmayabiliyor bende sıkıntı yasadım bıraktım mecbur 🤷🏻♀️
AcemiHemsireanne Ela41 yanıtınız için teşekkür ederim tekrar tekrar deneyeceğim çünkü parmağını emmeye başlıyor diğer türlü :/
AcemiHemsireanne Asell9 Geheimnisperson teşekkür ederim yanıtınız için bende sadece uykuya dalarken verip daldığı zaman emziği çıkarıyorum ama bana her seferinde meme reddi olarak dönüyor
Geheimnisperson AcemiHemsireanne doğduktan sonra 2. Gün verdik biz emzik. Ama karnının tok olduğunu bildiğimiz uyku öncesinde. Çok şükür meme reddi yaşamadık. 6,5 aylık oldu hala uykuya yardımcı olsun diye emzik kullanıyor.
Meyraninannesi Geheimnisperson bende ilk günden beri verdim sütüm gelmediği için sürekli emme isteği olduğu iicn süt 3.gun geldi tabi kızım memeyi istememye başladı şimdi sizin gibi zorda olsa devam ediyorum emzirme sonrası tok olduğunda uykuya dalmasi için uyuyunca çıkarıyorum hemen🥰
Miniminti AcemiHemsireanne canim ben de bir bucuk aylikken emzige alistirdim cunku devamli emmek istiyordu ve sonrasinda fazla geldigi icin kusuyordu.once siradan bir emzik denedim onu pek sevmedi sonra philips avent aldim onu sevdi emiyor bir sıkıntı olmadi.acaba hangi marka emzik verdiniz bebek emzigi begenmemis olabilir
AcemiHemsireanne Miniminti teşekkür ederim yanıtınız için bende bir çok emzik denedim onları tutamadı zaten aynısını tuttu bende de ama meme reddi yaşattırıyor bana
Mickeylover Asell9 evet arkadaşımın cocukları 3 yasında zor bıraktırdı ama onlar ikiz başka şansı yoktu yeğenim uyuyacağı zaman alıyor ve başka aramıyor öyle olsun istedm ama olmadı 😄
Merve_hiranur AcemiHemsireanne bnımde 40 gunluk bnde emzık verdıgımde memeyı unuttu ama alıştı sımdı cok sık vermıyorum emziği uyumak ıstedıgınde verıyorum
AcemiHemsireanne Merve_hiranur teşekkür ederim yanıtınız için , bende uyurken verip daldığında çıkarıyorum bunu 3 gündür yapıyorum ama hala meme reddi yapıyor kaç günde sizinn gibi olur acaba ?
gokgok Karnının tok olduğundan emin olun verirken. Ben de sadec uyuturken veriyorum. Ama doğru mu yapıyorum emin değilim. Yarın bi gün emziksiz uyuyamaz duruma gelmesini de istemiyorum ama böyle de rahatlıyor
AcemiHemsireanne gokgok teşekkür ederim yanıtınız için, bende rahatlasın diye vermek istiyorum tam uyurken de çıkarıyorum emziği