Nisa0965 Esra_ipek ben koyuyorum canım baya 4 aylıktı ara ara koydum kısa kısa şimdi koyuyorum seviyor ayakta durmayı😂
Tlayyq1 Esra_ipek amin teşekkur ederim evet yeni başladım öglen uykusundan sonra püre veriyorum haberler başladığında meyve ve akşam yogurt olmak üzere 3 ögun
Esra_ipek Marjinal_Anne2 Aynı benim kızımı tarif ettiniz babam çok üzülüyor doktora götürün bu çocuk hiç durmuyor diyor doktora ne diyecez diyorum hiç durmuyor mu😂
Marjinal_Anne2 Esra_ipek yaa ahahha çok yaşayın güldüm vallahi , ben de telaş yapmıştım 🤦🏼♀️😅 sanki böyle karada yüzüyor gibi eller ayaklar hiç durmaz🤦🏼♀️😅😅
Esra_ipek [silindi] Maşallah Allah bağışlasın ☺️ Bende çok istiyorum ek gıdaya geçmeyi bakalım neler bekliyor bizi😄
Tlayyq1 Esra_ipek onunla birlikte her yer yiyor diyebilirim bazen sinirlenip bağırmaya başlıyor ve ağzındaki her yer uçuşuyor önlüğü kafasına çekiyor ellerini ağzına hemen götürüp bi yerlere dokunuyor yani yemekten önce üst sakın değiştirmeyin derim 😆
Pinarbek Elmasekerim15 daha geçmedim ama süzgeçli emzikle meyve tadimi yapıyorum çok istekli yemek için arada çok az çorba veriyorum siz naptiniz
Gulturan Esra_ipek bizde nisanın dördü üç gün sonra alti aylık olucaz üç aylıktan beri bilmiyorum kilosunu 7.900 du şimdi kaç bilmiyorum dişleri çok kaşınıyor ama bişey yok