Aslan-Annesi00 Merhaba kızlar fark ettim de oğlumun idrarı kokuyu 5 buçuk aylık dış belirtileri de var ara ara ateşi çıkıyor acaba neden koku var
Esra_ipek Aslan-Annesi00 Bizimde aynı kızım 5 aylık bir aydır dikkatimi çekiyor koku ama Kan ilacından olabilirmiş bir aydır kullanıyoruz zaten
bitterdelisi24 Aslan-Annesi00 ayy evet aynen aynısı anlattıklarının bızde yasıyoruz gerçekten kokuyo idrarı bende endıselendım
nhlaslan Aslan-Annesi00 pine smart bez almıştım hani şu idrar yolu enfeksiyonunu tespit eden bez. Ondan bağladım kırmıZı çizgi çıkmadı. Dedim oh enfeksiyon yok. Acaba yediklerimizden mi derken geçti. Ara ara kokuyor ama ya da bezin paketinden paketine değişiyor.9 aylığız. Demir damlası da kullanıyoruz
Aslan-Annesi00 Esra_ipek bizde kullanıyorduk kan ilacı kaka sorunu vardı dokrutumuz bırak şimdilik demişti 1 hafadir kullanmıyorum
bitterdelisi24 Aslan-Annesi00 evet suyu ıcmıyolar malesef bıborna koyyorum kasıkla verıyorum yok tukuruyo.. dun cok az seker koydum ozaman ıctı
bitterdelisi24 Aslan-Annesi00 cok sevındım ya ☺️☺️ susuzluktan işte.. bende gormedım valla… gene ıcırdım az once uc cay kasıgı ıctı seker koymadım bu sefer